- Fórumok
- Lokál
- Való Világ (csak kulturáltan!) - Archívum 1.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
-
kenwood3
addikt
-
SpongyaBob
veterán
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
Na igen ám,de az a retek már meglévö pénzéböl menne el ami úgye hát enyhén szólva sem tetszene nekik.
Nem tom pontosan Lilu,hogy fogalmazott,de valami ilyesmi volt,hogy : Ennek az a lényege,hogy sms-t szeretnénk minnél többet begyüjteni a nézzöktöl.Aszem ezt mondta és ebben minden benne van.
-
darál0w
Jómunkásember
-
tifarmester
csendes tag
Az Esszénus Egyház létező vallás nem szekta, nem gyülekezet stb..! Nem a fény evészetről szól !
Esszénus keresztelőkről hallottál már?
Nézz utána, Esszénus.hu ! Addig ne beszélj hülyeségeket! Tudatlan ember tudod, jobb ha csendben marad ! A fény evésről meg csak annyit, minden ember, élőlény fénylény és ezért fény adja az életet, de a testnek is kell a táplálék, mert test és lélek 1. Egyébként meg ez egyfajta megérzéses technika. A jövő nincs kő bevésve, de ha jobban belegondolok, Éva is megnyerheti (nő még nem nyert Valóvilág játékot!! ) -
kenwood3
addikt
-
Stafni
aktív tag
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
-
tifarmester
csendes tag
Röviden
Akkor szórakozzunk ne dühöngjünk ! Nem ér annyit ! Mindenki azt szeret akit akar, csak már dühít ez a fajta mindenkit lejárató kampány. Alekosz az Isten, dolog
Számomra nem szórakoztat, ha valaki teljesen megfontolt,előre lejátszott taktika alapján, másokat lejárat
Éva szintén, csak ő Alekoszt használja ! -
tifarmester
csendes tag
Miért a többiek nem emberek, csak az Alekosz ? Mondtam no para! Akinek nem inge ne vegye magára ! Nem vagyok hittéritő, csak nem szemellenzővel élek, próbálom tágítani tudatomat ! Ti ha Alekosz szintjén maradtok az egyéni szoc probléma. Én is nézem a VV-t csak annyi különbséggel ,hogy mindenkit embernek tartok és próbálom megérteni ki, mit, miért csinál a k... villában ! Egyébként én is szimpatizáltam Alekkal, de az már a múlt. Én átlátok piszkos türkjein, és akkor mi van, semmi. Csak már nem kedvelem
Más a szimpatikus azóta és még nem is biztos ,hogy ő nyeri. Akik még bent vannak mindenkinek ugyanolyan joga esélye van ,hogy megnyerje. Alekoszt szereted nem baj, kit érdekel de hagy más embert is másikat szeretni! Adj esélyt a többieknek is! Én is azt teszem, nézem a műsort , majd elválik a végén ki nyeri. -
tifarmester
csendes tag
Ok, én úriember vagyok, tiszteletben tartom a kialakult nézeteidet

Csak azt sajnálom, hogy nem osztják szét a főnyereményt a rászorulok közt
Alek nyeri akkor itt nagy baj veszi kezdetét a kis hazánkba, meneküljön aki tud amíg nem késő !
Az meg már hab a tortán, hogy többet szerepelnek a tévében a kiesők mint a bennlévők a 20 percnyi összefoglalóban
-
Mackoosaajt
csendes tag
-
Sanya595
senior tag
-
tifarmester
csendes tag
-
tifarmester
csendes tag
Nem bántani akarlak, de Alek mikor bement vidám jó homorú értelmesnek látszót palit, Olivér kiment, ráhajtót Évára, és kaptunk 1 magába fordult, nő gyűlölő papucs állatkát , a jelenbe meg már csak az ital és a rossz indulat és a hülyeség beszél belőle( ő is be van tójva ) Szerinted ez pozítiv változás ?

-
tifarmester
csendes tag
Ez mind szép és jó amit leírtál, de ezt kilehet dobni a kukába, nem a múlttal kell foglalkoznunk, mert az már múlt, mint a neve is mondja, a jövő meg még nincs, ezért mivel kell foglakozni? Pici gondolkodási időt adok
letelt A jelennel ! 
Azt kell nézni ki változott pozitívan és jele időben milyen képet mutat magáról
Nem azért de szerinte ezt a jelenséget egyedül Anikó produkálja szerintem .
Persze ez nem változtat semmin, majd meglátjuk
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
kenwood3
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
Sanya595
senior tag
-
Sanya595
senior tag
-
kenwood3
addikt
-
sylard8
tag
-
Dave1984
őstag
-
tifarmester
csendes tag
Szálljatok már le Anikóról, Nem tudhatjuk mit miért csinál bent, nem kellene megbélyegezni, rosszindulatú megjegyzéseket tenni! Anikónak nem lehetnek emberi érzései, nem szerethet bárkit, bármikor, bárhol? Ki a szart érdekel ,hogy kinek van és milyen szinten van a kapcsolata, ha minden két emberen múlik? Ne bántsuk már ,mert aki rosszindulatúan viselkedik ,másokkal többszörösen fogja visszakapni!! Kinek kell ez,én szóltam , KOZMIKUS TÖRVÉNY !! Nem poén valakire azt mondani, hogy rossz kurva, kérek mindenkit ilyennel ne viccelődjön, ha nem akar rosszat magának és környezetének ,ez nem vicc!! , Tapasztalat
Tiszteld ember társaidat, felebarátaidat ! Ha nem szimpatikus valaki akkor elég annyit mondani , ő nem szimpatikus nekem ! Köszönöm -
Motion_Blur
félisten
-
laszlo168
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
addig a pontig, ameddig a kihívás megtörténik van fölénye...de csak pszichikai terror által...
de ennyi. a párbaj kimenetelét nem befolyásolja...mint ahogy az sem, h "mennyire teszik oda magukat" a párbajon.
csak bent annyira sötétek, h nem fogták még fel ezt a dolgot...vagy nemtudom.

hmm....én azt hittem , h a Kaszák közül Tibi az idősebb.

-
darál0w
Jómunkásember
-
Sanya595
senior tag
-
Boxer001
veterán
-
Boxer001
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
pontosan...a reklámok...amikor elindult volt 1 db reklám a műsor közben...és reklám nélkül indult egyből.
most van 4.
#25306) kpal én akkor sem szerettem...de igen. akkor a csucson voltak.
tudod kit kellene bevinni...Okit....aztán rájönnének a többiek, h Alek nem is olyan rossz....sőt még Évát is megszeretnék

más:
flamet fejezzétek be légyszíves.

-
.Grayson.
csendes tag
Annyira hangsúlyozzátok, hogy most regisztráltam. Hát nem vagyok teljesen új a ph-n, régebben voltam már másik fiókkal regelve. Nem azért regisztráltam, hogy most a való világról veszekedjek. Bármit mondassz, én nem nézem, de lényegtelen. Mindenki saját maga dönti el, hogy mit néz... már bánom, hogy írtam ide.

-
darál0w
Jómunkásember
-
Dotcom
aktív tag
-
sylard8
tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
b4zsi-
őstag
-
koshmar
veterán
-
Peti78
őstag
-
runner 125
nagyúr
-
Sanya595
senior tag
-
sylard8
tag
-
pcguru1
őstag
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
-
Boxer001
veterán
-
cyberkind
félisten
-
kenwood3
addikt
-
runner 125
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
-
karesz86
tag
-
Sanya595
senior tag
-
runner 125
nagyúr
-
@rglaaf
veterán
-
baluka26
veterán
-
t1
veterán
-
kenwood3
addikt
-
t1
veterán
-
RexpecT
addikt
-
koshmar
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
nem engedték volna kijönni őket párbaj nélkül

nyilván benne van a szerződésükben, h x összeget csengessenek ki, ha lépni akarnak...és Gombin kívül nemigen van pénze egyiknek sem a bentmaradtak közül...Gombihoz meg beengedték volna a nőjét, ha minden kötél szakad és szevasz...nem jött volna onnan ki senki

szal mind jött volna párbajra...és mivel manipulálni is tudnak a szavazásokon, a döntőre bármiféle megerőltetés nélkül bent tudnak tartani 1-1 embert a két csapatbol...lsd pl Bécit. és így már az SMSek is mennek...
szal' ezzel, h Oli lépett max annyit értek el, h kevesebb néző fog a képernyők elé ülni egy ideig...mondjuk ameddig nincs vmi balhé vagy vmi...amit elég hamar be is hozott a retek...szal' előfordulhat, h nem is vesztettek nézőket.

mind1...kezdek már belekavarodni...de a lényeg az elején megvan

18362) LamaCube de. rád. viszlát.

(#18369) cyberkind de. biztos azért nincs ,mert most adják le, h mit kellene elszínészkedni.

-
koshmar
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- Való Világ (csak kulturáltan!) - Archívum 1.
- (téma lezárva)
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- VR topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Apple MacBook Air 15" m4 16gb Gyári garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez ahoz képest mesefilm.
Esszénus keresztelőkről hallottál már?