Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anfänger

őstag

válasz MageRG #27283 üzenetére

Miklósnak már leírtam, hogy ez egy speciális érvelési hiba. Attól hogy valami természetes, még nem biztos hogy jó (pl. nyers hús). Akár morálisan, akár másképp.
    Ami nem természetes, arra sem igaz, hogy automatikusan rossz (pl. gyógyszerek).

A legtöbb gyógyszer többet árt mint használ,sőt gyakori,hogy a mellékhatások miatt más betegség is kialakulhat. És az is gyakori,hogy a mellékhatások között olyanok szerepelnek,hogy előfordulhat hirtelen halál,szívelégtelenség,ez az ,amaz...

Ezeknek az embereknek meg annyi a bűnük, hogy Isten törvénye ellen vétkeztek. Mármint egyesek szerint.
    Majd elszámolnak, ha találkoznak vele.
    Nekünk annyi lenne a dolgunk, hogy amíg emberi törvény ellen nem vétkeznek, eltűrjük őket.
    Szerintem más a dolgunk. El kell mondani nekik,hogy Jézus Krisztus mindent elvégzett. És ha hisznek,megszabadulhatnak.

Hanem mert el tudom képzelni, milyen rossz kirekesztettként élni olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz.
    A környezete tehet róla,amikor már az óvodában és iskolában azt beszélik be a gyerekbe,hogy biztos azért nem érzi jól magát a bőrében,mert rossz nemben született. És ezt elmondják a szülőknek is. És ugye ő is elhiszi,mert nem tud jobb megoldást,nem ismer jobbat. Elmennek pszichológiai vizsgálatra,ott is elpanaszolják,hogy mit mondott az óvónő és vagy a tanár ,és a pszichológus ha támogatja az ötletet,akkor már a szülő is meg van "vezetve."
    De ha tudta volna, hogy a gyereknek csak több odafigyelés kell, szeretet,és az,hogy érezze,hogy a szülőnek fontos és őt értékesnek tartják,akkor eszébe nem jut ilyen,mert a gyermek kiegyensúlyozott életet él.
    Ezért lenne jó,ha az emberek nem a trendnek megfelelően nevelnék a gyereket hanem szeretettel,odafigyeléssel....

Szerintem hasznos tagjai lennének a társadalomnak, ha eltűrnék őket.
    Szerinted meg nem szabad eltűrni.

Mondtam ilyet? Egyáltalán nem mondtam ilyet. Csak azt mondtam,hogy nem kellene azt elhitetni velük,hogy ez így rendben van és jól döntöttek,mert ez nem segít rajtuk. Ettől nem válnak szabaddá,sem belső békességük nem lesz.

Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés