Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1758) FrozenThrone válasza seci1992 (#1757) üzenetére


FrozenThrone
aktív tag

Ezek szerint te még mindig nem nyitottad meg a Termékinformációban a linket, mert ott is ott van hogy "Xbox Game Pass". De én, tudom mit árultam, ott volt a linken pontosan, ha megnyitottad volna, te is tisztába lettél volna vele, az hogy én nem használtam fel és nem mentem végig az aktivációs folyamaton, nem azt jelenti hogy nem tudtam mit adok el, hanem hogy nem tudom hogy kell aktiválni.

Nem tudom hogy jön az ide hogy hány CPU -m van, illetve mit árulok, illetve honnan veszed hogy ez ahhoz volt. Ez a mi történetünk szempontjából lényegtelen, a hirdetés szövegében is le van írva, hogy AMD CPU mellé kapott KÓD, ezek szerint még ezt se olvastad el vásárlás előtt...

Ezer szónak is egy a vége, a vak is látja, hogy felelőtlenül vásároltál olyat, aminek még egy ici picit se néztél utána, (azt hitted hogy.. Hinni a templomba kell) amivel nem is lenne gond, de az hogy utána kötekedsz és próbálod beállítani a másikat a "hülyének" minden féle indokkal az már azért picit sok.

A végére én is beteszem a leírást amit két kattintással, 3 másodperc időráfordítással sikerült egy google fordítóval megoldanom. Azt felfogni se tudom, hogy miért nem tudtad vásárlás előtt megnézni és ha valami nem tiszta utána kérdezni... Nem mellesleg magyarul is vannak képi ábrák az aktiválás folyamatról a termék infó linken, de mivel ugye nem nézted meg hogy mit veszel, de még rá se kérdeztél, így most hiába írom is ezt utólag.

Xbox Game Pass PC-ről AMD-termékekre: aktiválási folyamat
Első lépések:
Lépjen be a www.amdrewards.com oldalra. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre új fiókot (kétlépcsős hitelesítés szükséges - e-mail és SMS). Írja be az egyedi kódot, amelyet az e-mailben kapott termék vásárlásakor kapott, vagy a „My Alza - My Library - GAMES” mezőbe. A regisztráció során telepítse és kérésre telepítse a "Termék ellenőrző eszközt" - a helyes ellenőrzés érdekében a rendszerbe telepíteni kell egy engedélyezett grafikus kártyát (AMD Radeon VII, VEGA56 / 64 és RX590 / 580/570/560) vagy az AMD Ryzen 2.gen 2700X processzort. / 2700 MAX / 2700, 2600X MAX / 2600X / 2600 és 2400G Válassza ki az Xbox Game pass-et, tegye be a kosárba, és erősítse meg. Ez a link a Microsoft webhelyére irányítja a www.Microsoft.com/redeem címen. Ezután kövesse az ezen az oldalon található utasításokat. A kód helyes fogadásához rendelkeznie kell Microsoft-fiókkal.Figyelmeztetés: Az Xbox Game Pass for PC akkor lép érvénybe, amikor a Microsoft-fiókban aktiválódik. Az Xbox Game Pass for PC bétaverzióban fut 2019. június 9. és november között. 2020. március 10.
A feltételek megváltozhatnak, részletek itt: https://www.amdrewards.com/amdrewards/
NEM ELADÓ.
CSAK ÜGYFÉLEN CSAK EGY INGYENES JÁTÉK kódot lehet alkalmazni.

[ Szerkesztve ]

"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.