- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok, 2.médiacard-ot személyesen üzletben át lehet venni?
-
válasz
Zitronensaft
üzenetére
A CI+ a kártyaolvasó, a kártya pedig NAGRA, gondoltam hogy nem kell ragoznom. A UPC pedig mediacardnak hívja, ha jól emlékszem.
-
Teaway
veterán
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Úgy értette, hogy második boxot tud-e venni (a UPC-től), csak rosszul írta.
-
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Én vettem egy samsung boxot, és kértem hozzá CI+ kártyát.
-
Peltár
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na erre a számlatartozásra nem is gondoltam. Igen egy lenne használva a másik csak vésztartaléknak lenne. -
Peltár
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek lehet e egyszerre 2 HGW regisztrálva az UPC felé, természetesen egyszerre csak az egyik lenne használva és mind a kettő UPC-s.És nincs letiltva mert DOCSIS 3.0 mind a kettő.
Az egyik csak tartalék lenne vész esetére. Illetve ha már be van regisztrálva valaki részéről azért nekem is be kell újra? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
cris78
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A holnapi napot dolgoztuk le múlt szombaton.

A plusz box anyunak témához, nem kell szerintem még egy, nem jó ha ott marad neki az analóg? -
Keem1
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, köszönöm. Tudok esetleg másik boxot venni hozzá?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
cris78
üzenetére
Jajj bakker, sorry, én kicsit el vagyok tévedve, mert szabin vagyok, és összefolynak kicsit itt az ünnepek a szabad és a munkanapokkal!

Szóval a kettő-öt munkanapot így is tartom, nagyjából ennyi szokott lenni! Én háromszor kaptam eszközt postán a UPC-től, ebben a határidőben mindig benne volt! Szóval ezzel számolva még megkaphatod holnap is akár...
-
cris78
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért reménykedtem, hogy a hosszú hétvége előtt megjön, ha már a múlt szombat munkanap volt...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
UPC-hez nem jó a MindigTV Box! Azt UPC-től függetlenül bekötheted a másik TV-re, szoba, vagy tetőantennával, így egyik TV-n UPC, a másikon MindigTV lesz!
De ha jól sejtem analóg bronze így is megmarad minden TV-n, amivel még mindig jobban jár, mint a MindigTV alapcsomaggal, ami talán 7 csatorna!
-
Keem1
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
UPC előfizetése van, átállnak digitálisra, de a szolgáltató egy boxot küldött. Kéne még egy, de ha jó a mindig tv-s, akkor nem kell venni / bérelni.
van a tévén scart. -
Keem1
veterán
Üdv. Anyámnak megküldték az új digitális médiaboxot. Viszont két hagyományos tévéje van. Egy mindig tv dekóder jó lenne vajon hozzá? Nekem van belőle egy fölösleges.
-
cris78
őstag
Sziasztok! Van tapasztalat, hogy ha telefonon rendeltem egy mediaboxot, azt kB mennyi idő alatt küldi ki a upc? (pénteken délután rendeltem, és postán kértem)
-
HofiZoli
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
vs:
voda.
12 éve van előfizetésem, és nagyon sokat beszélek.
ott is voltak csomagváltások. (azaz kivezetett, lezárt csomagok.)
sosem kényszerítettek váltásra, magamtól módosítottam.
tehát addig éltek, amíg nem váltottam.Ugye nem gondolod komolyan azt, hogy addig kellene tartani egy őskövület technikát,csomagot (amit ráadásul a fejlesztések miatt módosítanak) míg te úgy nem érzed hogy megérett a cserére?

-
válasz
szab.tam
üzenetére
Nekem 10 éve van voda előfizetésem. 1000 Ft-os előfzetéssel kezdtem, amit mind le is beszélhettem, és ez elég is volt egész hónapra. Csomagot nem váltottam, most 4000-nél tartok havi díjban, ennek egy kis része lebeszélhető, az is csak vodásokkal.
Ezt négy rámeröltetett egyoldalú szerződés módosítással érték el.
Tehát minden szolgáltatónál lehet szerencséd. -
szab.tam
nagyúr
válasz
CallaoW
üzenetére
köszönöm a higgadt, és lehiggasztó reakciót.

nem tudom, hogy a cégnél vagy-e, de talán igen.

éjfél felé a kommunikációs és értékesítési tapasztalataimból adódó higgadságom tova szokott szállni.
pláne, ha ügyfél oldan foglalok helyet.
"Persze ettől még nem kellemes az ilyen jellegű változás."
egy ilyen fél mondattal egyébként mindenkit le lehet szerelni, mert valódi empátiát sugároz.
thx.
ügyfeleseknek tanítani kéne, de hiába....***
konkrétumok:
az általad említett ESPNA.
gőzöm sincs, mi az.de egy jó ellenpl.
tv paprika.
analóg silver-ben volt.
digital bronz alapban nincs***
zanzásítva, (inkább bővebben), a problémám:
volt egy analóg csomag, amit tudtam jól használni.
3 tv-re eloszta:
szoba, konyha, pc pci leadtek dvr.most van egy digitális boxom. amin jön minden pillanatnyilag, mint ünnepkor.
rádugom a szobában lévő rádiós fejhallgató dokkoló+adót az rca-ra átalakítóval. kimegyek a konyhába, és ott az analógon kb. 1.5 pm-es csúszással megy a hang. (analógon ugye szinkronban volt.)
fejhallgató levesz, hang felteker, stb...
a konyhai tv egy speciális egység, nem alkalmas + box-ra.)
ráadásul az analóg csatornaszűkítés miatt az esti főzések alkalmával nem biztos, hogy kint is fog az menni, mint idáig...)ez volt egyik fő ok, amiért a upc digitásis dealer-eket folyton elhajtottam.
de holnapra szívesen összerámolok még fél tucatot...
de egyébként a kis box baromira tetszik.
meg a sok hd csatorna is.
csak a módszer nem, ami szinte kikerülhetetlnül arra ösztökél, hogy növeljem a grált, a kosárértéket és a hűségszerződést.
tehát sokkal többet kapsz, ha kell, ha nem, de fizess picit többet.
amikor sok év óta ott van az ember egy szolgáltatónál, és még mindig ezt a pressziót érzi, akkor el kezd unalmassá váni.vs:
voda.
12 éve van előfizetésem, és nagyon sokat beszélek.
ott is voltak csomagváltások. (azaz kivezetett, lezárt csomagok.)
sosem kényszerítettek váltásra, magamtól módosítottam.
tehát addig éltek, amíg nem váltottam.
és mindig többet kaptam, de párhuzamosan mindig kevesebb lett a számlám.
volt select, gold plus, red, megint red, és nem tudom előtte még hány csomag...de ami a lényeg: egyszer sem erőltettek rám semmit.
-
CallaoW
tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Annyit nem ér,inkább elmagyarázom.A HD csomag alapból új megrendelés esetén a mostani kampányban 1000 Ft ( shopos megrendelésnél első 2 hónap,online első 4 hónap 0 Ft és utána kezd számlázódni.) Akik a mostani analóg gold/silver leváltása miatt kaptak boxot,azoknak meg kell rendelni,mert magán a szolg díján nem változtat a UPC,az addigit fizetí ugyanúgy,az ügyfélnek kell jeleznie,ha szeretne valamilyen változást) Amit a csatornákról mondtál részben igaz.Mindegyik szolgáltatónak megvan a joga a változtatáshoz,de azért azt halkan jegyzem meg,hogy pl a digital bronze két éve 43 csatornát tartalmazott,ha jól rémlik most 50-et és egy csatorna került ki az ESPNA,ami egész európában megszüntette a sugárzást.Persze ettől még nem kellemes az ilyen jellegű változás.
-
szab.tam
nagyúr
most ugye nem fogja mindenki egyesével bejelenteni, hogy kitöltötte a kérdőívet?
vagy igen?
jól fog kinézni a topik: adó téma + kitöltöttem.
bravo...***
(#24968) Teaway
ez érdekes.
ezt konkrétan te kaptad?
és abból másoltad ki?megnéztem.
szokás szerint ez is rafkós.
maga a gold, ha nem csomagban és hűséggel rendeled, akkor csak a +33 adót tartalmazza.
ha szerződsz, (nem csak átveszed a váltás miatt a boxot), akkor a +18hd 3 hónapig inygyen, amjd utána +1k/hó-ért jön.****
****nekem most lett elegem a témából.
(még jó, hogy én hoztam fel.)
én egy apróbetűt, ászf-et is néha elolvasgató pali vagyok. olyan, akit a volt főnökeim mindig megtámadtak, hogy olvassám át a céges szerződésket véleményezésre.de a szolgáltatóktól mindig feláll a f*-om.
(a vodától még talán nem...)mindig variálnak.
küldözgetik a fosukat.
váltogatják a csatornakiosztást.
szerződést módosítanak.
2006 óta vagyok előfizető, és semmire sem vágítam jobban, hogy ne kelljen állítgatnom semmit, és szolgáltassák ugyanazt, ugyanannyiért. és ne hívogassanak az ajánlatukkal.
de ez utóbbit nem lehet, mert ez kapcsolva van a telefonos ügyintézéssel.na, most végleg felherrgeltem magam...

-
Teaway
veterán
válasz
szab.tam
üzenetére
Nem lehet, hogy mégis lakhelyfüggő a dolog?
Nekem pl. a következőt írták:
[...] "Az Ön Analóg Silver csomagra kötött előfizetői szerződését [...] egyoldalúan módosítjuk oly módon, hogy az Ön szolgáltatási csomagja a átállás napjától (okt. 28.) a UPC Digital Gold csomag." [...] -
NagyVadMancs
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kitöltve. 😊
-
szab.tam
nagyúr
tovább értelmeztem a tegnapi, sokakat érintő témát.
analog silver -> digital bronz témakörben.
végigolvastam, és felhívtam...azok, akik nem rendeltek semmit, hanem az automatikus átállás jegyében, ráutaló magatartásal átvették a hd box-ot, a sima digital bronz csomag adóit tudják fogni.
az előfordulhat, hogy minden adó nyitott, (+ csatornák és a + 18 hd), de ez csak rövid ideig tart.
(értelmezésem szerint még max pár nap.)az extra 4 hónapos ingyenmókához direkt 24 hónapos hűségszerződés kell, trio M csomagban.
és online megrendelés.
a 4. hónap után ha kell a hd csomag, az + 1000 ft.
gondoltam elsőre.
de ezt a mondatot ember legyen, aki tudja értelmezni:"HD csatornák; Dolby Digital 5.1 hang; SD és HD programok vétele. A UPC Digital Bronze/Gold alapcsomagok részeként 4 HD csatorna, további 18 HD csatorna a HD csomagban érhető el, melyhez HD képes médiaeszközt biztosítunk. A FilmBox HD és az HBO HD csatornák FilmBox és/vagy HBO Pak vagy HBO MaxPak csomag előfizetéssel és a HD csomag vagy HD és felvétel opció együttes előfizetésével érhetők el. Az 5. hónaptól a HD csomag díja 1000 Ft/hó."
kérdés:
az 5. hónaptól a digital bronze mellé (trio m-ben), lehet-e pusztán a +18 hd csatornát igényelni ezeré'mert most 20-adszor elolvasva talán úgy értem, hogy a mozicsatornák rendeleésének feltétele (árukapcsolásként) a dvr és/vagy hd csomag.
-
Peltár
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindenkitől elnézést kérek aki miattam sokkot kapott. Se ip-tv, se upc kábel tv nekem még nem volt. Nincs TV-m,
Parabolám volt ameddig nem kódolták, most egy Wayteq HD-95-öm van de nem használom.Miattatok TV-sek miatt kérdeztem. Hogy majd nektek mennyit kell fizetni, és menjek e ezért tüntetni.

Én emlékszem a taxis blokádra a 100Ft benzin miatt, meg amikor azt mondta a nép hogy Torgyán J. kizárt hogy parlamenti képviselő lehessen. Most kb 400ft a benzin és a sok "pancser" simán fizeti.
-
spider80
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Magánszemélyeknek várhatóan max 700ft/ hó lesz. Szóval ha át is terhelik ránk,max ennyi plusz lesz,és lehet továbbra is használni mindent ahogy eddig.
-
_Csaba_
senior tag
Budafokon visszajött a tv
Most ellenőriztem. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
blakey
üzenetére
Igen, én is ezt mondtam! Irreális, hogy a UPC 300GB-os adatforgalmi korlátját betartva is, 45000Ft lenne az adó egy előfizetés után, vagyis nagyságrendileg lenne 50000Ft egy 60-as netcsomag / hó! Ilyen nincs, én is ezt írtam le tegnap, több ízben is! Meg kell várni a végét, addig felesleges ezen agyalni!
-
blakey
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csaknem az esetleges internet adódat szeretted volna kiszámolni belőle?
Amire a sok … ráharapott, egyből pánikol ahelyett, hogy megvárná a végét, mert a tegnapi közlés irreális volt és egyáltalán nem stimmeltek a számok.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Peltár
üzenetére
Mivel UPC nem IPTV hanem analóg és DVB-C szolgáltatást nyújt, és a TV csatornák RF jelként jutnak az előfizetőkhöz, így nem beszélhetünk MB-ban mért adatforgalomról, ennek a kérdésnek itt tehát nincs értelme!
Csaknem az esetleges internet adódat szeretted volna kiszámolni belőle?

-
Teaway
veterán
Budafokon újra megy a TV.
-
Peltár
aktív tag
Hali! Tudnátok adattal szolgálni arról, hogy bármelyik analóg , illeve HD csatorna nézése 1- tv-n nézve mekkora adatforgalmat generál pl. 1 óra alatt? Nincs TV- előfizetésem, nem tudom sajnos megnézni.
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kitöltve.
-
Peltár
aktív tag
Szia Intruder25K A kérdésedre a választ és a mai mért eredményt az ASUS RT-N18U fórumra áttoltam!
Köszi! 
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kitöltve
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Másnak is lassú a net Újpesten? Pontosabban a sebességgel nincs baj, de baromi lassan tölt be oldalakat.
-
zsoltyy
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kitöltve.
-
kisapa
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Én is szívesen kitölteném csak sajnos nincs nálunk UPC.
-
_Csaba_
senior tag
Budafokon elment a tv.. Net telefon van. Màsnál?
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ez most komoly? Nem lehetne privibe ezeket?
Ehh... megelőztek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kabelmania27
üzenetére
Itt lenne a helye.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Đobostorta
üzenetére
Minimum 100 kellene

-
pjen
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
kitöltve
-
facan
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Megtörtént.
-
Đobostorta
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Innen is egy kitöltés.

És most 100 hozzászólás: "Kitöltöttem", "Megtörtént", "Én is"

-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kitöltve

-
Treck
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kitoltve.
-
kabelmania27
félisten
Legyetek szívesek kitölteni ezt a kérdőívet, a szakdolgozatomhoz kell.
-
huntenseN
tag
Sziasztok.
Tegnap végre megérkezett a Trio M csomagom, este be is üzemeltem, simán ment minden.
Digital Bronze HD Mediacarddal, minden szuper.
DE!
Rendelésnél direkt nem kértem a 2-4 hónapig tartó ingyenes plusz csatornákat, erre fel kb 200 csatornám van, köztük HBO HD, HBO2, HBO Comedy, az összes AXN, Cinemax stb...
Ha jól tudom, az HBO-t még külön is kell megrendelni..Pár nap múlva kódolják majd ezeket a csatornákat, vagy hogy megy ez upc-nél?
-
bb71
őstag
válasz
gorkmc
üzenetére
Pace HD-t. Nem próbáltam, a kérdésedre nem tudom a választ.
------------------------
Vissza a távirányítós hibához: nincs megoldás... van, hogy elsőre be lehet kapcsolni a boxot, van hogy nem...
Ti próbáltátok a TV-hez hozzákódolni, hogy azt is tudja vezérleni? Én megtettem, lehet, hogy ez a baj? Hogy lehet ezt az összepárosítást kitörölni a távirányítóból? -
Zirowe
nagyúr
Amúgy nekem tegnap megemelték a netem, ahogy ígérték a pamfletben.
Kicsit fura 30mbit után a 120mbit.
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Most hívtak a UPC-től, hogy +1200 forintért válthatok 30Mbit-ről 240-re. Az internetadó miatt jöttek ilyen ajánlattal?
-
cris78
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Mi is kaptunk ilyen boxot , analog silveresek voltunk. Meg is lepődtem, hogy van egy halom csatorna. (hbo összes meg minden) Fel is hívtam a upc-t. Azt mondták nem kell aggódni, majd ha a box lefrissíti magát akkor nem lesznek elérhetőek...
Viszont pénteken rendeltem még egy boxot, jó lenne ha ma megjönne, de nem úgy néz kis sajnos....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gorkmc
üzenetére
"DVR-es médiabox "analóg kedvezménnyel""
értem én, de ez így totál értelmezhetetlen.
ha jól vágom, akkor a "felvétel opció" csak a digital gold része a csomagban.
és csak akkor, ha trio csomagot rendelsz.
tehát pl net és teló nélkül a csak tv gold-nál is fizetős.különben bármilyen csomag mellé +1000 ft/hó a rögzítős, (csúsztatós), box.
szerintem a cserét bármikor kérheted, mert ugye többet fizetsz.
(csak a downgrade nem szokott ugye menni.)
ha a kosárérték nagyobb, akkor bármikor és bármit...és alapból nem fognak dvr-t küldeni.
(csak a távirányítója olyan...
) -
gorkmc
tag
Sziasztok!
Aki analóg TV adók lecsökkentése miatt kérte a 490,-es médiaboxot az konkrétan milyen készüléket kap? Meg tudja állítani, visszatekerni az élő adást? A HD-t a TV-m úgyse tudja, de ez a megállítás hasznos lenne.
Leírások alapján DVR-es készülék kéne hozzá ha minden igaz. De hátha valami csoda folytán ilyet küldenek... :-)
Vagy ha nem, akkor tudja valaki mennyi lenne a DVR-es médiabox "analóg kedvezménnyel" ?
Ha "nem megállítóst" küldenek, később vajon lehet upgradelni még megállítósra analóg kedvezménnyel?Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na erre a számlatartozásra nem is gondoltam. Igen egy lenne használva a másik csak vésztartaléknak lenne.

Köszi!
De nem..