Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
pkaresz
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia!
PCT-1000-2W
-3.5dB out mindkettő
Az egyik out a modembe, a másik egy YCN-1004B 4 WAY Splitter be, 5-1000MHZ
A helyzet az, hogy már nincs is szükség a 4 es Splitterre, mert max 2 tv van használva, ritkán 3.
Amit linkeltél nincs.
Jahh, a kérdés azért merült fel, mert néha kovkásodik a tv műsor, Eurosport.
Illetve 240 es lett a netem , de továbbra is max 110-120- között jön Speed tesztel, a fel megvan a 20.Üdv: Karesz
-
pkaresz
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
szia!
Bocs, hogy zavarlak!
Ránéznél a modem értékeimre?
Köszönettel!
Üdv: Karesz
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -1.5 dBmV 38.4 dB
Channel 2: -0.9 dBmV 37.9 dB
Channel 3: -1.1 dBmV 37.9 dB
Channel 4: -1.1 dBmV 38.1 dB
Channel 5: -0.9 dBmV 38.1 dB
Channel 6: -0.9 dBmV 38.3 dB
Channel 7: -1.4 dBmV 38.2 dB
Channel 8: -1.7 dBmV 37.8 dBPower Level:
Channel 1: 44.7 dBmV
Channel 2: 44.2 dBmV
Channel 3: 43.9 dBmV
Channel 4: 45.2 dBmV -
Peltár
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Yootube 80-90 évek best of archív. Top Gun így 45 után
Mondjuk ha lenne csak természetfilm csatornák gyűjtemény pl 4-5 és fix 5 évre garantáltan megmaradna.....
Na akkor elcsábulnék -
Mate
nagyúr
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Régi M1-es akváriumnak is szép nézettsége volt.
Illetve TV2-nek és RTL-nek mikor büntetésből feketék voltak.... -
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Pedig a téma szakértői szerint a Sláger TV (ex Nóta TV) 1000x jobb!

-
Peltár
aktív tag
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Gondoljuk tovább!
muzsika tv - Viva , édes élet - Jóbarátok, Polgárháború - Felszabaduló sávszélesség
Hegylakó - Csak egy maradhat. Mondjuk én legalább 10 éve nem nézek már TV-t max 1-2 F1 évente. -
Gabe123
aktív tag
válasz
Zitronensaft
üzenetére
kabelmania27: Értem Köszönöm.
Értem, és ezt inkább Off-ba is tettem: de hogy a Comedy kikerül a Muzsika tv bent marad az számomra enyhén szólva is érdekes, de ha erre van igény akkor fejet hajtok, max rendelek egy boxot.
Köszi az infót.
-
bari88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Rendben
Köszi az útmutatást/infókat/segítséget
-
kabelmania27
félisten
válasz
bari88
üzenetére
Mivel wifin mérted ezért csak a feltöltést érdemes figyelmbe venni, úgy tűnik rendben van a kapcsolat, kábeles kapcsolattal is érdemes mérni, ha jóval 240alatt van a letöltés érdemes router nélkül is megnézni, újraindítás után első három eszközön van net.
Gabe123: Szerintem nem, modulátorok fix frekin mennek, nincs több hely -
bari88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
Gabe123
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen Miskolc , Kikerül :a VIVA, DoQ, CNN , bekerül: a Discovery Channel, National
Geographic Channel, Film Mánia így van ezek meg is vannak csak a Comedy meg a Film+ nincs, lehet hogy akkor később visszakerül? Reménykedem benne, külön ezért nem vennék boxot ha nem muszáj mert 7-napból 2 -t vagyok itthon. Holnap azért lefuttatom még1x a keresést . THX
-
kabelmania27
félisten
válasz
bari88
üzenetére
Igen, 52felett nem tud a modem négy frekivel adni, ezzel te nem tudsz mit kezdeni, az is lehet hogy valahol zajbetörés van emiatt magas az adási, de az is lehet hogy a környéken valamelyik erősítő döglődik, beázás is okozhatja. Megvan a 20Megabit feltöltés?
Modemmel biztos nincs gond, ez egy jófajta modem, vigyázz rá. -
bari88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Holnap megnézegetem őket.Meg be is megyek az UPChez hogy aktiválják a kártyát a boxba

Visszatérve az előzőhöz azt mondod hogy a 2 adási freki helyett 4-nek kéne lennie?
Fiber power 240 a netcsomag
-
Gabe123
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Már megtettem 2x is automatán 1x kézin végigpörgettem sehol nincs, csak azok jönnek jelenleg amit fentebb linkeltem, megpróbáltam még az enyémen kívül 2 tv-n is. Tegnap este még volt ma már Okt2-vel nincs, lehet ,hogy ideiglenes de nem hiszem.
-
bari88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Huh hát dunsztom nincs ezek a frekik mire valók amúgy.
Kábelezés ősrégi 10 éve van UPC azóta nem lett hozzányúlva.Oszlopról jön a kábel padon van egy kettes elosztó az megy 1-1 szobába,az egyik szobába van még egy elosztó az is kettes abból megy a modembe meg a tv be,a másik szobába szintén egy kettes elosztó egyik megy a tv be a másik egy másik szobai tv be
Így lett megoldva anno,az elosztók mind egyformák(lásd korábbi hszben),ilyen csillapitók meg nincsenek.
-
Peltár
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
"Ettől független ilyen jelszintnél érdemes átnézni az osztók bekötését"
Természetesen nem is vitatom, mert itt már megtanultam, hogy ez az alap amivel kezdeni illik, így sok vesződség megelőzhető! ! Azért furdal a kíváncsiság hogy akinek 8/2 azok milyen volt szolgáltatóval bírnak.
-
Gabe123
aktív tag
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Hello. "mert 1.-jén sok helyen megtörtént a frekvencia allokáció" ez pontosan mit is jelent ? Nálunk épp tegnap volt a szerelő de ilyenről nem volt szó, illetve analógon eltűnt pár csatorna Pl Comedy Centeral. Igazából most ennyit látok analógon . Őszintén szólva ezek közül egyet sem néztem csak a Comedy-t, akkor ezek szerint az már nem is lesz analógon? (digitálison van )
-
Peltár
aktív tag
Nem lehet hogy az a baja mint nekem, hogy talán volt RubiCom-os vagy Fibernet-es területen lakik? Ezért a 8/2 a 8/4 helyett? Esetleg?
Hétvégén megkérdem a szomszédom 8/2 vagy 8/4 megy neki. Már kíváncsi vagyok
-
kabelmania27
félisten
-
bari88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
Peltár
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi!
Áttiplizek oda!

-
canniball
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ja hogy ez! Azt hittem lemaradtam valamiről.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Mi lesz 16. után?
-
válasz
Csabusman18
üzenetére
A HGW-t EZEN az oldalon kell aktiválni.
-
bari88
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
PCT-1000-2W az osztó tipusa, olyan szűrő nincs rajta.
Felhívom az ügyfélszolgálatot és meglátjuk jó lesz e.
-
bari88
csendes tag
Rendben köszönöm a válaszokat

-
Zitronensaft
aktív tag
Na. Ha fordítva van a modulban a kártya,akkor nem azt írja hogy "beállítások véglegesednek" hanem hogy helyezzen be egy kártyát.
Másik esetben,mikor a boxon csak m1,m2,meg ingyenes axn van ott szintén frissíttetni kell a kártyát. Bár nüansznyi esélye annak is van,hogy rossz a box kártyaolvasója.(de ez nem valószínű)A 1221 azért elérhetetlen ,mert 1.-jén sok helyen megtörtént a frekvencia allokáció,és a médiakártyások meg analóg tv-sek megrohanták a hibabejelentőt,hogy sok csatornát nem látnak. Persze se a számlához mellékelt tájékoztatót nem olvasták el,se az info csatornán lévő tájékoztatást ...Meg maguktól se jut eszükbe hogy csináljanak egy ujrahangolást.Természetesen a valódi hibáktól is elvonja az erőforrásokat,hogy tömegével járnak tv-t hangolni a kollégák...
Jelzem 16. után ugyanez várható itt pest környékén is. -
kabelmania27
félisten
-
bari88
csendes tag
Sziasztok
Digital gold kábeltv előfizetéssel rendelkezem, megkaptam a mediaboxot(Pace HD) valamint a másik tévéhez rendeltem egy másik boxot és adtak egy Pace SD.
Nos beüzemelés után a Pace HD mediabox rendesen működik bejönnek rajta a csatornák stb.
Viszont a másik tv-n a Pace SD mediabox ugyan csatornakeresés után eltárolta a csatornákat de azt irja ki hogy a nincs hozzáférése ehhez a csatornához.Csak az m1 m2 és a duna valamint a most ingyenes két AXN csatornát tudom nézni.
Csináltam már gyári visszaállitást majd újra aktiválsát,újra összedugtam a kábeleket stb.
A mediabox lehet a rossz??Vagy mi lehet a gond?
-
Csabusman18
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi a figyelmeztetést, töröltem.
-
válasz
Csabusman18
üzenetére
Ezek az adatok kellenek ide? Szerintem nem! Amíg tudod, töröld ki!

-
Mate
nagyúr
válasz
Csabusman18
üzenetére
Kihúztad és megnézted? Nem a modulról beszélek, hanem abban a kártyáról. Előfordult már, hogy fordítva volt benne a kártya.
-
Csabusman18
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére

-
Csabusman18
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy a régi modemen nem lesz már net. Szerintem nem aktiválták a központban.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Csabusman18
üzenetére
Akkor nincs aktiválva.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Csabusman18
üzenetére
-
Mate
nagyúr
válasz
Csabusman18
üzenetére
Jól van a modulban a kártya?
-
Csabusman18
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
1221 elérhetetlen jelenleg. CISCO a régi modem, az új pedig EVW3226, UPC wifis
-
kabelmania27
félisten
válasz
Csabusman18
üzenetére
1221-en kérj helpdesken kártyafrissítést
Milyen típusú a régi modem? -
Csabusman18
tag
válasz
Zitronensaft
üzenetére
Elméletileg a várpalotai ügyfélszolgálaton aktiválták a kártyát és az új WI-FI modemet is. Az internet a régi modemmel még megy, pedig azzal nem kellene mennie.
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz
Csabusman18
üzenetére
Valószinűleg nincs aktiválva. Kb. Max 20 perc után kéne engedélyt kapnia a kártyának,ha ez nem telt le,akkor várd ki. Ha akkor sem megy akkor 1221.
Ami még lehetséges,hogy nem a mai nappal él a 2. kártyára a szolgáltatás,hanem mondjuk holnaptól. -
Csabusman18
tag
Sziasztok!
Ma kértem egy társ mediacard-ot a második TV-mhez, de nem tudom beállítani, mert az adatok végletesítése feliratnál perceket vár és nem lép tovább. A régebbi kártyával müködik a tv. Talán nincs aktiválva? Köszi. -
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm! Összeállt!
MaCS
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez tényleg komoly

-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Na, eddig el is jutottam, szíves segedelmetekkel. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok érte.
Működik is minden, van új IP-címem, szemmel láthatóan nagypályás, örülök.
A gondom annyi, hogy nem találom a Technicolor adminfelületét. A régi IP-címén nem jön be.
A másik kérdés, hogy ugyanezen az egységen lakik (eddig legalábbis) egy Gigaset telefonközpont. Ez maradhat ott, el tudom érni házon belül a kezelőfelületet?
Köszönettel: MaCS
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
Tehát bridge-módban olyan, mintha egy hármas "internet-elosztó" lenne, egy modem három kimenettel, három IP-címmel, a NAT-ról meg maguk a végpontok gondoskodnak.
Gondolom, a wifit ilyenkor egy telefon nem tudja használni, legfeljebb egy híd másik vége.A publikus IP-címeket magán a router kezelőfelületén meg tudom nézni?
-
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Ja, de peched van, mert pont akkor cseréltem ki a linket, miközben ezt beírtad!

Na de, akkor álljon itt az eredeti link is, ha már ilyen sikere volt!

-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ez komoly egy oldal 
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az IP címedet legegyszerűbben online tudhatod meg, minden kliensen külön-külön!
http://curlmyip.com/
Ilyenkor a "router leáll", NAT funkciók nincsenek!WiFi-t is bridgeli, tehát egy mobil is kaphat UPC-s publikus IP címet! Ha nem kell a WiFi része sem, azt külön le kell tiltanod!
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, köszönöm!
A jó hír az, hogy hamarosan leállok.
A gondom még az, hogy ezt a három publikus-IP-cím-bridgemódban-dolgot nem értem. Úgy képzeljem el, hogy ilyenkor mégsem áll le mint router? Hol tudom megnézni ezeket a címeket? Mi lesz a wifivel?
A rossz hír továbbá az, hogy a topicjában a Tomato FW-ről is kérdezni fogok.
Hálás köszönettel: MaCS
-
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hova forduljak vele? Kolléganőm ha lehajtja a laptopja fedelét, majd utána pl 10 perc múlva vissza, alvó módból bekapcsol, a webet, e-mailt látja, de a belső hálót elfelejti a gép, UTP kábel ki-be ettől megjavul a helyzet, ismét elérhető a gépe hálózaton.
Köszi!
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm!
A különálló, most a TC-hoz csatlakozó gépnek nem lenne forgalma a többivel, én nem vágyom rá, hogy a többiek lássák, arra viszont nagyon vágyom, hogy ő semmiképp se lásson bele a többiekbe -- se PC-kbe, se telefonokba, se NAS-ba, se az ASUS USB-s tárterületébe. Ezért gondoltam, hogy akkor ő fizikailag se érjen hozzá a belső routerbe, legyen neki elég a külső.
A hálózatkonfiguráláshoz viszont csak nagyon nagy vonalakban értek, ilyet eddig csak egy olyan routeren csináltam, amin portonként lehetett állítani a jogosultságokat és akár minden port saját LAN-t kapott.
Akkor azonban a bridge-móddal vannak téveszméim. Eddig azt hittem, hogy az azt jelenti, hogy kvázi modemmé degradálom a routert, a hálózatépítéssel meg foglalkozzon, amit rádugok. Ha bridge-módban csatlakozik hozzá mondjuk (egy PC + egy router), neaggyisten (két router), akkor azok hogyan kaphatnak IP-címeket? Hol tudok ennek esetleg utánaolvasni, hogy ne Téged / Titeket zaklassalak ezzel?
-
-
válasz
donmackó
üzenetére
Köszi, ezzel nem is lenne gond, hálózaton belül elég szigorú rendben kezelem az IP-címeket.
A DDNS-nek hálózaton kívülről lenne ugye jelentősége, ahol a belső IP-knek nincs jelentőségük. Hiába van a TC mögött fix belső IP-m, ha maga a TC nem érhető el a net felől a változó IP-cím miatt.De a saját céljaimra egyelőre megfelel a majdnem statikus IP-cím, a'la UPC, meg aztán lehet, hogy a szakértők tanácsára szépen lefokozom a TC-t.
Üdv: MaCS
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez éppen nem gond, a külső, Technicolor nem igényel külön védelmet, csak tőle kéne védeni a belső kört.
MaCS
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
A Technicolorban eleddig nem találkoztam DDNS-sel, de attól még persze ott lehet az, csak egy kicsit meglepne. Még DHCP-s címfoglalás sincs benne, ami azért bosszantó.
A továbbiakkal viszont átmennék a routeres listára, itt szerintem nem örülnek a többiek az asusos témának.
-
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nem, én vidéken lakom, bár nem messze, úgy ~25km-re Budapesttől...
UPC-s HGW-ben nincs hadra fogható DDNS?
A DMZ-ben tartásnak a port forward miatt van jelentősége, ami bár megoldható kettős forwarddal is, csak az nehézkesebb! Többlet biztonságról szó sincs, aki nekiáll feltörni egy soho rendszert, és feltöri az első routert, az a másikat is fel fogja törni, bár én ettől nem tartanék valójában!
TC ben az ASUS WAN IP címe DMZ-be, majd a belső routeren a szokásos módon forwardolod! Vagy pedig TC-ben forwardolod a második router WAN IP címére, a másodikban pedig megint csak a szokásos eljárás!
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Részemről a hozzá nem értés komoly erőt képvisel ám!
Egyrészt, mert van ugye az a gép, amit mindenképpen szeparálni szeretnék a család többi gépétől, másrészt, mert nem akarok még egy egységet (switchet) bevetni -- így a Technicolorról megy a nem túl bizalmi gép, és az Asusnak (ami annyira szerintem azért nem komoly router) is van elég UTP-lyuka a családi eszközök elszigeteléséhez, ellátásához.
Ténylegesen talán lenne lehetőségem egy portonként menedzselhető Cisco kipróbálására, de annak meg nincs se USB-je, se wifije, és ez a kategória megvenni azért túl drága.
Egyébként kezdek hajlani erre a bridge-módra -- ha meg tudom oldani normálisan a családi kör védelmét. Ebben az esetben mit kell beállítanom a tényleges router WAN-oldalán?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ezt sajnos buktam, mivel nem akarok főzött firmware-t a routerre.
Maradok a viszonylag stabil UPC-s IP-nél. Egyébként nem a Törökvész környékén laksz? Csak mert errefelé most komoly hálózati munkák folynak, rendszeresek is a kiesések, gondolom, a szerveroldalt is érinthetik, elképzelhetőnek tartom, hogy ezért kaptam új IP-t.
Ha viszont úgysem megy a DDNS a router mögött, akkor miért tartsam DMZ-ben a 2. routert? Sebességben nem látok különbséget a dupla NAT esetén sem, a két router viszont nem jelent többletbiztonságot?
Egyébként meg a két router mellett szól még az is, hogy így megspórolok egy switchet, mert a "külső", Technicolor router portjait is használom -- bár egy szerintem konkrétan nem működik. Bridge-két meg ugye csak a belső router mehetne róla, három UTP pot kárba veszne.
Ja, a lényeg meg éppen lemaradt! Ha feltételezem, hogy (viszonylag) stabil az IP, tehát nem gond az utánállítgatása, hogyan tudom megoldani a porttovábbítást, tehát azt, hogy a Technicoloron keresztül "belássak" as Asusig? Az oké, hogy van DMZ, de nayon nem látom, hogy a bejövő kérés hogyan jut el az Asushoz kötött HDD-ig.

-
Mate
nagyúr
Múltkor kérdezték tőlem és nem tudtam fejből. Most beugrott, ezért kérdeztem csak.
Üzletihez tudom, hogy van. Lakosságihoz szerintem nem adnak.
Most vettem észre, hogy nálam már a logot se lehet megnézni modemen. Nem nyitja meg, hibát dobott, most meg csak simán nem mutatja.
-
válasz
poli27
üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz, mert bár tényleg viszonylag stabil az IP cím, de én pl. valamelyik nap is újat kaptam, amikor úgy 15-20 percre áramtalanítottam a modemet és a routert, hogy leszedjem a polcról, letakarítsak alattuk!
Valószínűleg pont ebben az időben járhatott le a lease time! Az egy hetes kihúzás tuti sok, és felesleges, mert maximálisan 3 napos lease time van UPC-nél, de a szabvány szerint a kliens félidőnél egyébként is újrakéri a címet a DHCP szervertől, vagyis megújítja a bérleti időt!
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
"Az ASUS routernek ugye adok egy fix IP-t, amit beállítok DMZ-ként a Technicolorban?"
Pontosan így van!"Amint látom, az ASUS ad IP-kiváltást, de az egész beállításai nem tiszták."
Amennyiben ez alatt a DDNS-t érted, akkor igen, van benne ilyen funkció, viszont gyári fw-vel szerintem nem képes működni NAT-olt hálózaton, csak, ha bridged módban menne a HGW, és az ASUS kapna külső, publikus címet! Ebben a felállásban viszont csak alternatív fw-vel működne! -
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
UPC lakossági nethez ad Fix IP-t?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, én is pont erre gondoltam, csak nem ezt írtam -- bár a UPC IP-címei meglepően stabilak, tán még meg is felelne nekem.
Amint látom, az ASUS ad IP-kiváltást, de az egész beállításai nem tiszták.
Az ASUS routernek ugye adok egy fix IP-t, amit beállítok DMZ-ként a Technicolorban?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Ilyenkor nagyon hülyének érzem magamat.
Fix IP-re van valahogy lehetőségem így?
Sajnos az egész nagyon zavaros lett, amit eddig összeszedtem / tanácsoltak, az nagyon nem áll össze...
Tehát a Technicolor mögött van az ASUS router, rajta USB HDD meg esetleg egy NAS, amit jó lenne kívülről elérni.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
havi 5k..
De legalább válaszoltak. Régi fibernet tapló banda volt ehhez képest. -
-
_Csaba_
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, hanem hogy mi okozta a problémát és hogy 16-óráig kijavítják.. Ami így is történt.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
200 Ft-ot kap, ha van videotár elérhetősége és 1000 Ft-ot ha csak mediacard van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
_Csaba_
senior tag
Ma délután mikor elment Budafokon a net, írtam a facebookon a UPC-nek privát üzenetet.
Tök korrekt módon válaszoltak! Pozitív csalódás..
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

muzsika tv - Viva , édes élet - Jóbarátok, Polgárháború - Felszabaduló sávszélesség