- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Olvasom, hogy még mindig van "ügyfélmegtartó csoport". Van valakinek közelmúltbeli tapasztalata, tényleg ajánlanak lényegesen jobbat? Digi behúzta az optikát az utcába, most már az is elérhető, de régebben ezt biztos, hogy nem figyelték, mert semmi értelmes konkurencia nem volt, mégis adtak jobb ajánlatot, ha "ki akartam lépni". De vajon hogy van ez most?A másik kérdés, hogy ha tényleg lemondom, tudok újra szerződni új előfizetőként másnap? Régebben úgy rémlik, még a UPC-nél volt valami 3 hónap, ameddig nem lehettem újra előfizető, de most nem találtam az erre vonatkozó részt, talán a Vodafone-nál nincs ilyen? Mert megnéztem a honlapon, új előfizetőként 5-6eFt-ért lehetne új szerződést kötni, a mostani emeléssel a 10ezer közelébe kerültem (500Mbit net, családi tv csomag).
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged