Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kezo0
addikt
Két Cisco boxom volt, anyámnál most is van még egy példány. Kikapcsolva sem tudott soha két különböző csatornát egyidejűleg rögzíteni. Nálam pl. az volt beállítva a menüjében, hogy minden felvétel elejére és végére még tegyen rá extra 5 percet a felvételi időzítéshez képest. Tehát ha egy műsor, amit rögzíteni akartam, az EPG szerint 18.00-tól 19.30-ig tartott, akkor a rögzítés már 17.55-kor elindult, és 19.35-ig ment a felvétel. Ha netán időzítettem egy másik műsor felvételét is, ami 19.35-kor kezdődött (tehát a két műsor nem fedte egymást), azt már egyáltalán nem vette fel a box, mivel ennek a második rögzítésnek már 19.30-kor el kellett volna indulnia, de ugye akkor még épp tartott az elsőnek beállított rögzítés. És a második rögzítés ilyenkor már akkor sem indult el, amikor az első ténylegesen befejeződött! Ennyire buta volt a Cisco szoftvere, szívtam is emiatt sokat vele.
(És igen, egyedül akkor tudott két párhuzamos műsort felvenni, amikor a kettő közül az egyiket nézted is – legalábbis azt hiszem, hogy így volt, mert nekem nem életszerű, hogy felvegyek valamit, amit épp tudok „élőben” is nézni, ezért ezt nem is próbáltam ki soha.)
Aktív témák
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest