- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem,leszeretnem tolteni az Appot az Lg tv-re,de sajna a Lg Contenc storban nem talalom az appot.Hol tudom letolteni?
Elore is koszi a segitseget -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Kinek, milyen tapasztalata van UHD tévére váltással kapcsolatban? Lehet-e minőségi javulást látni egy fullHD-ról UHD-ra váltáskor?
Köszi! -
lszlogal
senior tag
válasz
miroon #10994 üzenetére
Na nekem van egy érdekes sztorim a upc d-vel kapcsolatban.
Lehet majd 4 kártya is, de tudtommal csak jövőre akarják behozni (nem modul, hanem kártya!!)Az elmúlt napokban jártam néhányszor a forgalmazónál, és összesen 2-3 órát beszélgettünk (ha egyszer elkezdi akkor alig tudja abbahagyni. látom hogy beleéli magát, de az a baj, hogy én is ilyen vagyok
). Sikerült kihoznom egy philips dvr boxot, de mivel megkértem hogy szerezzen egy humaxot is, így szerzett, cseréltük is. Abban nem működött a ventillátor, olyan forró volt, hogy majdnem meggyulladt. Felhívtam hogy mi a gond, mondta hogy oké, mára szerez másikat. Szerzett is. Ez hál istennek úgy működik, ahogy a nagykönyvben meg van írva, és nagyon remélem hogy ez nem döglik meg egyhamar, mert akkor életem végéig várhatnék egy másik humaxra
Ja, amúgy a philipsen csak scarton volt hang, mert a tv-m és a box nem támogatja ugyanazt a HDMI szabványt.
-
humigabi
aktív tag
válasz
gasztony #11010 üzenetére
Ha tv-t hangolsz, az egyáltalán nem olyan, mint egy UPC beltéri. Ha nem te írod be a szükséges transzpondereket, akkor mindent lekeres és megörülsz, mire rendbe rakod. Transzpondereket a UPC Direct oldaláról le tudod tölteni, csak azokat add meg a tv-nek és utána kezdj el hangolni, természetesen manuálisan.
Van egy program - csak nem jut eszembe a neve - amivel sorba tudod majd rendezni a csatornákat.
Valaki biztosan megírja a nevét. -
gasztony
csendes tag
Olyanok segítségét kérném, akik CI+ modullal használják a szolgáltatást.
Szeretnék én is váltani, vissza is olvastam a témán belül, viszont vannak még dolgok, amik nem igazán egyértelműek.
Ha a TV-t (LG-ről van szó) úgy hangolom le, hogy a UPC-t választom ki szolgáltatónál, akkor abban a kiosztásban hozza le a csatornákat, amiket egy esetleges STB-n? Persze ilyenkor nem lehet módosítani a sorszámot(?). Ha kéziben hangolom, akkor viszont nekem kell sorba raknom és kigyomlálnom a csatornákat? Olvastam, hogy az EPG miatt más országra kell állítani a TV-t, viszont akkor a többi alkalmazás nem fog megfelelően működni? Gondolok itt arra, hogy HBO Go csak Mo-n megy, ha átrakom a TV országát ra, akkor ezt felejthetem el?
Milyen sűrűn vannak csatorna költözések és ezzel együtt járó "muszáj" hangolások?
Köszönöm a válaszokat! -
csab2
veterán
Ez kellene a UPC Diect-nél is...
https://media1.hu/2020/12/17/valtozas-lesz-a-vodafone-tv-szolgaltatasaban-is/
-
csab2
veterán
válasz
Sasitomi76 #11004 üzenetére
Humigabi leírta, hogy mire való a smart kártya.
Te meg szépen berakod egy fiókba és jó napot. -
humigabi
aktív tag
válasz
Sasitomi76 #11004 üzenetére
Te most semmire.
Egyébként műholdas adás vételére egy saját beltériben, vagy egy kártyamodullal egy SAT tuneres tv-ben, (parabola antenna plusz fej természetesen kell hozzá). Készülék független, gondolom FreeSat kártya.
A jelenlegi szolgáltatásodhoz műszakilag semmi köze.
Üdv:
-
humigabi
aktív tag
válasz
Sasitomi76 #11001 üzenetére
Szia!
ÁSZF 7. sz. melléklet, táblázat alsó sora:
"A csomag maximum 1 db smart kártyával igényelhető, melyet a szolgáltató postán/futárral juttat el az előfizető által megadott magyarországi címre"
Ezt valószínű nem olvastad
-
Sasitomi76
csendes tag
Sziasztok,
Az elmúlt héten előfizettem a UPC Digital Now on-line tv-s szolgáltatására. Láttam, itt is téma volt, így pár tapasztalatot is megosztanék, illetve egy zavarba ejtő dologgal találkoztam, hátha valaki el tudja magyarázni, amit én nem értek...
Telekom Flip szolgáltatást mondtam le, mert már régen akartam egy olyan, televízión, mókolás nélkül, nem horror azon nézhető on-line szolgáltatást. Szempont volt az ár (Telenor MyTv kilőve), a több készülék egyidejű nézhetősége (ittott.tv kilőve), stb. Továbbá az is fontos volt a jó app (okos tv támogatás), átlátható rendszer, és az, hogy csak erre a szolgáltatásra tudjak előfizetni.
(Vezetékes netem a Flip lemondása miatt nincs, korlátlan Telenor mobilnet van asztali, CAT.4 routerben.)
Tökéletesen elégedett vagyok az alkalmazással, és a szolgáltatással. Nem látok minőségbeli különbséget a Flip-hez képest, és a visszanézhető műsorok egy jó opció.
Jelenleg egy Mi Tv Stick-en (Android TV) keresztül egy régi plazma tévén, és egy Samsung okos Tv-n (Tízen?) nézem. Előbbi 100%-os, utóbbi is jó, de az első adásindítás elég lassú (gondolom gyenge hardver). A Samsung-on van az a hiba, amit más is írt nemrég: több csatorna csak 4:3 képarányban jön. Úgy gondolom ugyanakkor, hogy ez nem a szolgáltató hibája, mert az ittott.tv-n is voltak ilyen gondok bizonyos csatornáknál, amikor egy rövid ideig azt használtam.
Szóval én úgy gondolom, hogy egy kiváló szolgáltatás 3500 forint / hó alatt, 12 hónap elkötelezettség mellett. Érdemes kipróbálni. (Mintha most lenne egy 30 napos ingyenes próbaidőszak!?)
Szóval minden jó, főleg, ha holnap megérkezik a CAT.19 -es LTE routerem.
Akkor a kérdés, és a csavar. Teljes értetlenség nálam.
Mint mondtam, már több mint egy hete használom a szolgáltatást, és direktben az on-line tv szolgáltatást rendeltem meg. Erre jön ma egy mail a UPC Direct-től, hogy hozta a futár a Smart kártyát, amit kötelező átvennem. Szóval a kérdés: mi az a Smart kártya, minek nekem, vagy mire tudom használni?Felhívtam őket, a hölgy, aki egyértelműen csak betanult szövegeket mondott fel, azt mondta, hogy azt a tv-be kell dugni... Kérdezem tőle, hogy minek? Nem igazán jutottunk közös nevezőre.
Jól gondolom, hogy teljesen feleslegesen küldenek egy olyan eszközt, amit csak parabola antennával lehetne használni? Nekem nincs, nem is lesz olyan, és arra a szolgáltatásra nem is fizettem elő...
Köszönöm, hogy elolvastad. Ha a végéhez van ötleted, akkor írd meg kérlek.
-
kulu22
aktív tag
válasz
humigabi #10999 üzenetére
Még 3 hete sem lehetett. Nem arról van szó, hogy "készüléket" lehet max 4-et, de ez lehet settop box vagy CI kártya? Mindkettő párosítva van egyébként. Amikor legutóbb érdeklődtem, akkor csak kártyát ami másban is működik (ICE) csak olyan csomagban lehetett kapni ami csak egyetlen darabot tartalmazott, bővítési lehetőség nélkül.
-
snooze
veterán
üdv.lg tv appban az adások visszajátszásába nem lehet beletekerni?
-
miroon
aktív tag
válasz
humigabi #10993 üzenetére
Köszi
Beüzemelés nélkül enged 1 média boxot kérni, és 2 smart kártyát az online felületük, ráadásul az első box és az első kártya 0 ft, csak a második kártyáért kérnek 500ft-ot havonta
Sőt...még 4 kártyát is lehet kérni +1500ft-ért.
Nekem csak az a bajom,hogy veszek én külön parabolát,meg a hozzá szükséges dolgokat, de a tetőn azért nem fogok szaladgálni, meg gondolom azért viszonylag pontosan is kellene beállítani a tányért...
Az online megoldást is néztem, de sajnos a 3 tv-ből csak egy smart tv.
-
humigabi
aktív tag
válasz
miroon #10992 üzenetére
Szia!
A legnagyobb problémám az az,hogy miért nem lehet beszereléssel kérni ha smart kártyát is kérek?
Mert ők így találták ki, így nekik sokkal egyszerűbb, kényelmesebb.
Sajnos két smart kártyánál többet nem tudsz igényelni és beltérivel nem lehet keverni.
Pár éve beltéri előfizetés mellé akartam kártyásat is egy címre, a román "döntéshozó" nem engedélyezte, nem kellett nekik a plusz pénz.Ezt online tv nézted, nem lenne megoldás a számodra?
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja költöztünk be a saját házunkba, ahol sajnos nincs elérhető kábeles tv szolgáltatás, vagy ami van az is horror áron, ezért egy másik d betűs
szolgáltatótól igényeltem műholdas tv-t, amit 3 hónap alatt sem sikerült bekötniük, ezért gondoltam most, hogy akkor inkább upc lesz, mert árban is teljesen hasonló. Itt szeretném a segítségeteket kérni, mert elsősorban jó lenne ha smart kártyával tudnánk használni, de nem tudom hogy ennek milyen buktatói lehetnek hosszú távon.
Az alábbi lenne az elképzelésem,
- 2 tv menne smart kártyával
- 1 beltérivelviszont a upcdirect.hu -n nem rendelhető beszereléssel ha smart kártyát is kérek, csak beszerelés nélkül. Ennek mi az oka? Mik a tapasztalatok? Olvasgattam itt a fórumot,hogy nem garantálják a smart kártyával való működést..amit persze megértek, mert nem a saját eszközük.
A legnagyobb problémám az az,hogy miért nem lehet beszereléssel kérni ha smart kártyát is kérek?
Köszi a segítséget és a tapasztalatokat!
-
kulu22
aktív tag
válasz
Adama123 #10987 üzenetére
Azzal nincs is bajom, a technológára értettem, jellemzően sokkal rosszabb minőség mint egy normális (digitális) kábeltévés megoldás. Mint ahogy az IP telefon is, aztán ha áramszünet van, be sem tudod jelenteni ha nincs mobilod. Vagy segítséget hívni ha kell. Tudom, tudom... de azért idős embereknél nem ritka.
-
MDanny
senior tag
Sziasztok,
Úgy látom, hogy felkerült a BBC Earth HD-re a 0653, 0D97 és a 1815 CAID, sajnos nem nyílik (még?). Eddig is rajta volt?
-
csab2
veterán
A UPC Direct előfizetőinek száma beérte a Telekomét.
Forrás. -
Gaben92
őstag
válasz
noicenoice #10981 üzenetére
Jobb fent ott van egy zöld gomb, hogy "Code". Arra katt majd download ZIP. Miután letölti "plugin.video.sl-master.zip" lesz a neve. Nevezd át "plugin.video.sl.zip"-re és lehet is telepíteni. (Lehet megy átnevezés nélkül is, nem próbáltam.)
-
humigabi
aktív tag
válasz
makoss #10971 üzenetére
Egyáltalán nem bosszantani akarlak, csak érdekes, az ország másik felén mennyire másképp működik a csere. Tegnap lehalt a Humax beltéri, ma bevittem ahhoz a UPC partnerhez, akihez az elműlt években mindig mentem, megyek, ha valami megoldani való van. Azt mondja, félóra múlva jöhetek, ad egy másikat felprogramozva. Mentem, adott, működik.
-
Adama123
aktív tag
Jön az Aréna4 az UPC Directre is:
-
oroszlan12
tag
Írtam nekik.Konkrétan nem írták de még vszínü béta verzió.Foly.fejlesztik
jött a válasz.
-
oroszlan12
tag
Igen ezt kihagytam ilyen is előfordult már.
Akkor írjunk minnél többen a supportnak,h javítsák... -
castiels
addikt
válasz
oroszlan12 #10972 üzenetére
Időnként megáll az adás és fekete képernyő... Ez előfordul valakinek?
-
oroszlan12
tag
Kérdésem lenne azokhoz akik LG-n használják a Direct Now-t,h a hang nektek nem csúszik egyes csatornáknál(pl. m4)?
Samsung-on ilyen gondom nincs. -
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki címe(ke)t Miskolcon ahol beltérit cserélnek újra?
Humax UD FOX HD -t kellene kicserélni mert a telefonos ügyfélszolgálat többszöri megkeresésére sem cserélik(állandóan "legyek a tévé közelében" hülye szöveget hintik el ami már idegesítő! Nem gyári beállítás kell, hanem beltéri csere, mert semmi nem használ!)
Köszönöm előre is! -
19ati93
senior tag
Nálatok nincs gond a tv adással? Kb reggel 7-8 óta se kép, se hang. Szimplán "Nincs jel".
Beltéri is 00:00-tól számolja az időt azóta..
Tegnap este 11 körül még müködött gond nélkül, azóta hozzá se volt nyúlva. -
csab2
veterán
válasz
snooze #10963 üzenetére
Ez érdekes, mert az RTL2 és a Cool az alkalmazásban ugyan benne van a visszanézhető csatornák között, de nincs fent adat. Viszont a neten ez a két csatorna eleve nincs is benne a visszanézhető csatornák listájában.
Tehát az alkalmazás nem pontos.
S+ csatorna mi akarna lenni? -
rosszcsont88
tag
history2 megszünik teljesen ennyi volt
-
csab2
veterán
Azt hittem, hogy a UPC Direct Now appban minden tv adás visszanézhető 7 napig. Sajnos nem így van.
-
Biqci
aktív tag
válasz
Gaben92 #10954 üzenetére
Ez egy Samsung smart tv lenne amin tizen oprendszer fut, de nem tudom, hogy lehet-e külső forrásból valamit is feltelepíteni. Az a poén, hogy hiába volt az app a Samukra már régóta elérhető, de nem ezen. Csak ma találtam meg, mert pont olvastam egy cikket, hogy mostantól Lg tv-n és Androidos tv-n is van. Kíváncsi voltam és hurrá megtaláltam
snooze: az a helyzet, hogy semmit nem lehet állítani. Most nézem a History-t, ez fasza, hd és 16:9, átkapcsolok a Comedy-re, 4:3
-
snooze
veterán
ott valami nincs jol beállitva,nálam minden csatorna teljes képernyös..
a tv beállitás-kép-képernyö beállitásnál mire van állitva? -
Biqci
aktív tag
válasz
Gaben92 #10951 üzenetére
Köszi a segítséget. Közben nézegettem a csatornákat és kiderült, hogy nem mind rossz arányú, de pl. a Comedy central, Viasat, Cool stb. az. Érdekes hogy miért ...
Utána olvastam, ez a Kodi igazán jó lehet, de hogy telepítsem fel a tv-re? Letöltöm pc-re, onnan át pendrive-ra és úgy a tv? Kicsit láma vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest