- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-11-15 16:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
-
tkomlosi
aktív tag
-
lszlogal
senior tag
-
humigabi
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
NyalokAA
senior tag
-
Gyurka6
őstag
-
golya87
őstag
-
Santino
aktív tag
Ahol én lakom a nagy "T" szolgáltat (monopol helyzetben) kábelTV-t. Én mégis inkább a műholdast választottam anno amikor ideköltöztünk. Nem is bántam meg. Sokkal megbízhatóbb a szolgáltatás, kevesebb a hiba, a kábelre nagyon sokszor panaszkodnak.
Az hogy mikor fog kihalni a műholdas TV, nem tudom, bízom benne, hogy nem a következő 30-40 évben. -
eketomy
senior tag
2 nappal ezelőtt rendeltem meg online a szolgáltatást, végülis pont ma délután már hívtak is szerződés kötés végett (felvették az adataimat) A csávókám mondta, hogy ha egy mód van rá mind a 3 box HD-s lesz!
Na mondtam neki, hogy az úgy nem lesz jó, merthogy nekem SD Philips kell amibe nincs párosítva a kártya!
Azt mondta, hogy rögzítette a megrendelő lapra és fogja továbbítani a szerelő felé, mert elvileg ezt a szerelő fogja hozni!
Viszont ha még sincs már ilyen készülék nála akkor van arra lehetőség, hogy ha felhívom a központot, akkor ők megnézik nekem, hogy hol van ilyen régi típusú készülék és ha oda elmegyek akkor ott ki tudják cserélni! (hát nem tudom, hogy ez a megoldás mennyire jó, mert nem szeretnék az ország másik felére menni csak egy ilyen készülékért!)Ha nem lenne a szerelőnél és ha én ragaszkodok az ilyen régi típusú beltérihez akkor nyugodtan mondhatom tehát neki, hogy addig ki se jöjjön amíg nem szerez be egy párosítatlan eszközt?! Ez hangzik a legjobb megoldásnak!

-
AstraCDX
senior tag
-
nyuszó
tag
-
Gyurka6
őstag
-
Gyurka6
őstag
-
jozsi252
veterán
Én már mindenhol reklamáltam, semmit nem értem el vele. Kitartanak amellett hogyha nem a set-top box a hibás akkor fizetni kell mindenért. Márpedig az ilyen hibának semmi köze a set-top boxhoz.
Mikor hívtam őket, másnap jött e-mailben kérdőív hogy mennyire voltam megelégedve az ügyintézéssel. Na ott leírtam amit gondolok erről az egészről.
-
frovery
senior tag
-
peppe79
senior tag
Miért ne lehetne megoldani? A MindigTV-hez kapott Waytek set top box-al például bármikor, gond nélkül sorba tudtam rakni a kiválasztott csatornákat. Az LG TV-be illesztve (conax) is ugyanígy működött a csatornák programozása. És a képarányt is úgy állítottam be az adott csatornákhoz, ahogy akartam. Itt viszont nem megy, pedig szerintem ez tök alap dolog kellene legyen.

-
zsoika
addikt
-
rocco021
tag
-
rocco021
tag
-
rocco021
tag
-
frovery
senior tag
Nem jól tudod.

Invitel, Telekommal is kötnek. Adsl, VDSL-re is. Koaxra nem.
A 10megásat kínálják fel de ránéznek a vonalra a helyi telepükésen, amennyiben a helyi hálózat többet enged, akkor adnak többet is. Pl: Felénk Invitel VDSL2 van. 60/8megát adnak. UPC-n keresztül megrendeled a 10/5megás kombó csomagot és látni fogják, hogy a rendszer többet elbír. Felkínálja ugyanannyiért a 30/6megás kombó csomagot. Ezt így csinálják mindenhol. A számlát, ahogy írva lett, a UPC-től kapod.
Most egyébként szar az akció, nem éri meg. Plus HD csomag+30/6mega nettel 1 év hűséggel 7900Ft/hó a 2. hónaptól. Első hónap 5990Ft.
Én invitelnél a netet30/6mega+telefon 2990Ft. UPC műholdasom van 6 éve saját kártyával, saját boxokkal, Medium+HD 3000Ft/hó.Wifis netjük meg egyáltalán nincsen. Wifis modem+router kombót adnak ingyé. A tányéros felszerelésért kell fizetni. Viuszont a net bekötése macerás, hosszú folyamat, akár 1-1,5 hónap is lehet.
-
törölt tag
-
draco31
veterán
-
kircsike
tag
-
xigris
őstag
-
ekrisztian
őstag
-
nicu71
addikt
-
borgga
csendes tag
-
borgga
csendes tag
-
Elvagyok
senior tag
-
Elvagyok
senior tag
-
Elvagyok
senior tag
-
Elvagyok
senior tag
Szia.Nekem is jó lenne NET de nem kötik be merthogy DRÁGA!Pedig a UPC Kábelje itt megy az udvarom előtt.Így maradt a UPC Műholdas vétel.Így is jó mert külön leszek a Lányoméktól.Külön Televízióm lesz,külön UPC Beltérim,lesz "ASTRA" beltérim meg DVD-m.S így a Lányom ezekre nem mondatja hogy az Övé.Laci.

-
borgga
csendes tag
Kipróbáltam az élőben puhatolózást... 2 lehetőségem lett volna, de az egyikkel nem is számoltam mert egyszer volt 10 év alatt beltéri csere tönkremenés miatt és majdnem elhajtottak mivel nem onnan származott a szerződés. A másik helyen teljesen normális volt akivel beszéltem. Azzal kezdte, hogy az ügyfélszolgálattal kell először lebeszélni a dolgokat és utána tudom csak náluk intézni a dolgokat. Úgyhogy nem nagyon jött be a megkerülős csel. Egyébként Kaon beltérit osztogatnak a HD-hez ami nekem nem szimpi az 1-2 olvasott vélemény miatt. Még majd keresgélek véleményeket. Meg azért sem szimpi mert az 5 oldalas leírásából nem derül ki semmi a technikai adatairól, pl. fogyasztás. Akivel beszéltem magától kibontott egy teljesen gyári állapotú dobozt, de abban is csak ugyanaz a pár oldalas leírás van, a beltérire meg nincs írva semmi.
-
borgga
csendes tag
Köszönöm a nagyon jó tippet! Lehet, az a legjobb kezdésnek ha élőben kérdezősködöm, puhatolózom és nem egy véletlen ügyfélszolgálatostól telefonon. A típusok is jól jönnek, mert magamtól kb. csak az AMIKO-t találtam. Régen, még az UPC korszak előtt, egy analóg forgatós Pace-em volt. Az UPC-től viszont teljesen elbutultam, nem figyeltem 10+ éve a beltériket. Jó/megbízható márka ez a Cryptobox? Úgy látom van normális/bizalomgerjesztő weboldala. Ugyanott látom, hogy Vu+ és Dreambox, máris el vagyok veszve.

-
borgga
csendes tag
Köszönöm a választ. A jövőben próbálok előbb lőni, akarom mondani olvasni és utána kérdezni.
Hogyan sikerült box-osból kártyássá válnod? Le kellett mondani és újat kötni? (Ilyesmit olvastam vagy itt vagy máshol.) Milyenek a saját boxok? Amennyiben ezekre a kérdésekre már 5-ször válaszoltál hol ennek, hol annak, jelezd és előkeresem azon válaszaidat, ha tudom... 
-
Clever0
senior tag
Ha a Rendezés-t Frekvencia-ból átteszed Dátum-ra, akkor még könnyebb megtalálni a friss változásokat:
kingofsat 0.8w date -
Clever0
senior tag
Intelsat 10-02 / Thor 5 / Thor 6 / Thor 7 (0.8°W) - Összes adás
0.8°W Thor 6 12111.00 V 21 K2 Europe DVB-S QPSK 28000 7/8
Film 2+ Magyarország 31219 901 910 hun 1000 901 -
frovery
senior tag
"Az androidos eszközök sem túl stabilak."
OFF:
Sajnos ma már a gyártók sem tesztelik a készülékeket, mielőtt piacra dobnák. Egyszerűen akkora a verseny, hogy erre már nem jut idő.
A vevő meg otthon sz@pik, mert ez nem jó, az nem jó. Esetleg a szoftverfejlesztők egy darabig bajlódnak vele, persze ha a gyártó ad nekik egy kis zsét, de ez is ritka ma már.ON:
-
zsoika
addikt
-
tylerddd
veterán
Az a szomorú, h totál fejetlenség van szerintem ennél a cégnél bizonyos szinten. Lehet, h kutya kötelessége lenne, de K Norbinak, mckanginak és nekem is ezt mondták, h a második HD-s beltéri 2,5k.
Abban sincs logika, h miként osztják ki a szerelők a beltériket: rokonnál 3 beltéri kellett, nem volt se HD előfizetésük, mert nem is volt még akkor lapostévéjük, de mindhárom helyiségbe HUMAX UD-FOX HD-t kaptak, ami scarttal volt rálőve a tévékre.
Ami hasonló megfejthetetlen rejtély pl. a SIM-csere a Telekomnál. Egyik lejárt hűségidősnek kellett, a másiknak nem kellett fizetnie érte stb.

-
zsola32
őstag
-
Laca0
addikt
-
zsoca29
tag
-
zsoca29
tag
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
-
frovery
senior tag
-
Clever0
senior tag
-
frovery
senior tag
No, tudtál nekem is újat mondani.

Mi is az az icsekk? Nem akartam kiguglizni, hátha jobban leírod.

Egyébként csak abban az esetben változhat az előfizetési díj, ha valaki az újra vált. Én egyenlőre maradok a régiben, bár lehet jövő héten a forgalmazóhoz kell mennem és körbejárjuk ezt a témát.
Nekem szeptember elején fog lejárni a 2 év, mivel én akkor rátoltam 6 hónapot a hűségre és így a Medium 1990Ft mellé a HD csomagra csak 500Ft-ot fizetek.

-
lupus_l
aktív tag
Persze, hogy drágább lesz, de számomra olcsóbb, mint korábban a HD kiegészítővel. A két csomagra (Plus Tv + HD) 5240 Ft-ot fizettem.
Most ez 3490 Ft-ra módosult 8 hónapig, utána 4490 Ft lesz.A meglévő ügyfeleknek szóló pdf alapján a tarifa számodra 3490 Ft lesz, de többet szerintem a telefonos ügyfélszolgálat tud mondani.
-
norrberth
addikt
-
tszabi
tag
-
frovery
senior tag
Ahogy már írták is. Magát az antennát kell egy kicsit elforgatni a vízszintes tengelye körül.
capafic: Az az antenna egy jó 45centisnek felel meg. Egyébként nagyon finoman állítgatva be lehet azzal is állítani, hogy jöjjön.
Nem az a gond, hogy most nem jön neked, mert kicsi a nyeresége, hanem ha kicsit rosszabbra fordul az idő, már el is megy a vételed. Nincs lehetőséged egy tisztességes 80 centis antennát felraknod?
Az M1HD-nak ott kell jönnie, amit írtam adatokat. -
Gyurka6
őstag
-
frovery
senior tag
-
frovery
senior tag
-
Rick4
félisten
-
PpenoO
őstag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Nightman1
tag
Gyerekek akkor én tudom rosszul,épp tegnap olvastam a UPC lábjegyzetében hogy az első box ingyenes,a többi 600ft..
Ez nem minden csomagra igaz?
Ha nem akk én kérek elnézést.
De ha kolega nem vágja ennyire a technikai dolgokat akkor mért nem linkeltek neki egy olyan beltérit amibe beteszi a karit és megy a műsor?
Mért kell "okosítással" fárasztani valakit aki nincs otthon ebben a világban? -
molvany
aktív tag
A fórumtárs ezzel a mondattal kezdte a kérdését itt a fórumban :
" Szeretnék UPC Direct műholas előfizetést kötni "
Ez szerint, a TV - je ( saját maga linkelte be a tipusát ) Kártya / Modul variációban nem alkalmas arra, amire szeretné ( elképzelte ), csak külsö + beltérivel. Tudtommal ezt is írtam.
Nem tudom, minek szóltál bele ? Max. csak azért, hogy gyüjtögesd a hozzászóládaidat
-
Gyurka6
őstag
-
zsiz
őstag
-
19ati93
senior tag
-
19ati93
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
galaxytab
csendes tag
Kösz az infót. A vicc, vagy a hab a tortán az, hogy a UPC-nél talán simábban megy (azt nem tudom, van-e kötelező szerelési ktsg), de nem ad modult. Vagyis mindenképpen van "beugró" itt is, bár a CAM modul így a useré. Vagy lúzeré - mert azok vagyunk, állítom. Ezek a mi szolgáltatóink (minden területen) simán elkartelleznek, és horribilis árakat kérnek a korántsem minőségi szolgáltatásért. Van némi kitekintésem a szomszédos országokra, nos, keleten is nyugati színvonalú szolgáltatást nyújtanak ráadásul olcsóbban, részint ugyanezek a cégek. Mondjuk nem ketten-hárman vannak a piacon, hanem 12-13-an. Így aztán egyszer csak valahogy elindul a verseny az ügyfelekért. Ezt hívják piacgazdaságnak. De nálunk...kabaré. Üdv!
-
Hakai
csendes tag
Mindenféleképpen csomag váltás lesz. Sajnos a meglévő Light-csomag nem csak a nevében light...hanem a tartalma is. Másrészről ha maradna a csomag csak sd boxot cserélnek hozzá, nem adna hdmi-képest. Ezt telefonon mondták. Beszéltem telepítővel is, nem tudott semmi "okosságot" ajánlani. Azt mondta, ha ezt hibásnak lejelenti, akkor is csak ilyen gyökér boxot adhat ki helyette.
Ezért marad a saját box vétele - kéz alól, amazone, ebay - csak mondjatok pár Irdeto kártyaolvasós típust !! Vagy itt mindenki az UPC-től bérel?
-
csab2
veterán
-
Clever0
senior tag
-
poli27
veterán
-
Watt25
veterán
Vasárnap néztem a F1-et M4HD-n először műholdon, de félidőnél átkapcsoltam a mindigtv-re. Sokkal jobb volt kép és a hang is, mint műholdon!!
Biztosan meg fogsz sértődni, amiért egyáltalán felteszem a kérdést, de tuti,hogy a HD-s verziót nézted műholdon? (Csak mert ugyan valóban nem a sávszélesség az egyetlen tényező, viszont nem kis különbség van a MindigTV-s és a UPC Direct-es sugárzás sávszélességében (6 <-> 10 Mbit/s) a UPC Direct javára.)a kisebb kábelszolgáltatók műholdról szedik le a csatornákat
Csak éppen az eredeti hozzászólás arról szólt, hogy UPC kábelen szebb a kép, mint UPC Direct-en... -
z123456789
addikt
Igen, direkt úgy választottunk TV-t hogy ez a megoldás működjön. AKkor még nem sejtettük hogy ekkora macera lesz.

Na várj csak! Akkor ezt a kártyát nem is a UPC biztosítja?
Mi az a minimális szöveg amit be kell írnom hogy alkalmas kártyát dobjon ki találatnak? Úgy értem a "TechniSat TechniCrypt IRDETO CAM modul" szövegből melyik fontos hogy jó kártyát találjak? Csak mert lehet hogy külföldről olcsóbban be tudom szerezni.
Vagy keresgessek, és belinkelhetem nektek?
A solgáltatás interneten való megrendelése után pedig küldenek egy kártyát, amit belepattintok ebbe a modulba, és simán elindítom a hangolást? Vagy van még vele valami macera?
-
monster95
tag
-
monster95
tag
Az a helyzet hogy van stp-om a upc-től de az régi,nem hd-s.Philips DSX 6010.Most szeretnék venni egyet de inkább a csere mellet fogok donteni.Tegnap írták hogy 300 forint a csere hd-s stb-ra.Ilyenkor ez a 300 forint egyszeri vagy ez hogy megy?Es ha cseréltetem akkor valami fog plusz költség hozzá menni havi díjhoz?
UPC direct plus-om van. -
monster95
tag
-
z123456789
addikt
Srácok még annyit megtennétek hogy elkülditek a linkjét ennek a UPC direct kártyának? Hogy tudjak rá hivatkozni telefonálás közben. Mert én egy helyen találtam leírást, de az nem a UPC oldala, és a telefonban múltkor azt mondták hogy nem megoldható ez a kártyás dolog. Ezért is esett a választás a másik szolgáltatóra.
-
z123456789
addikt
Na!
Hát a helyzet az, hogy van otthon egy antenna. Amit a digi szerelt fel. Erről jön a digi műsor egy TV-re, STB-vel. Aztán nemrég lett egy UPC STB is a házban egy második TV-re. Ugyan erre az antennára van illesztve a UPC-s vevő. Mivel a Digi már lassan 3 hete képtelen a 3. TV-hez biztosítani a CI modult+a 2. előfizetést, ezért gondoltam utána járok hogy más szolgáltató tudja-e ezt? Mert ha igen, akkor nem várunk a Digire. Akkor csak annyi a dolgom hogy kiderítsem, a 3. TV kompatibils-s ezzel az Irdeto modullal? -
Watt25
veterán
-
Watt25
veterán
Bár a UPC Direct tényleg azt írja, hogy CI+ kell
Hol is ír ilyet? (Szerintem sehol.)
Szerintem CI+ csak a plusz szolgáltatásokhoz kellhet, amit amúgy is csak bérelt box mellé nyújt a UPC
Tudtommal a CI és a CI+ között az a különbség, hogy CI+ esetén a szolgáltató akár műsoronként korlátozhatja a TimeShift-et, PVR-t. -
Rick4
félisten
-
tszabi
tag
Köszi.
Közben érdeklődtem a UPC Directnél: ha DVR csomagot kérek, akkor 100% hogy Philips boxot adnak, mert állítólag Humax nagyon kevés van náluk raktáron.
Ha saját boxot veszek, akkor viszont minden szerelési és anyag költséget kifizettetnek velem.Azt már nem kérdeztem meg, hogy ha most UPC-s boxot bérlek, aztán váltok saját boxra, akkor annak milyen költsége van. Gondolom csak kártyát kell újat kérni.
-
tszabi
tag
-
xabee
tag
-
Gaben92
őstag
Pontosítsunk. Mindkét modul jó. (A jobb oldali, a bal oldali hátulja.
)A médiában meg nem csoda, hogy el vannak tévedve. Ők hivatalos MindigTV forgalmazók, és kb csak ahhoz értenek. Amikor en vettem a modult, a médiában nem is volt csak Conax modul, ezért mentem a Bétához.
Azt zárójelben, hogy azt se hidd el MM-ben amit kérdeznek. Mikor bementem megnézni a kiszemelt TV-ket, jött "segíthetek Feri", és mikor közöltem, hogy jöttem TV-t nézni, és olyan kéne amiben van CI+, hogy beltéri nélkül tudjam használni a UPC-direct-et, az első ajánlat egy Samsung H6200 volt. (Amiben rohadtul nincs sat tuner). Mikor közöltem, hogy ezzel nem fog menni jött a "nekem ugyanilyen van és én is modullal használom a UPC-t, szóval biztos, hogy mennie kell". Aztán a hova dugod az antennát, mert nem látok a TV-n F csatlakozót kérdésre rámutatott az antenna csatira.
Mikor sikerült elmagyaráznom, hogy a parabolát nagyon nem oda kell dugni, és nem árt egy S2 tuner, majd megmutattam a H6500-on az F csatit, a következő választ kaptam: "Ó ezt én nem is tudtam. Bocsi csak amúgy én a hifi részlegen vagyok" -
xabee
tag
-
poli27
veterán
-
csab2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- AMD FX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor meg mit???