Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
őstag
Láttam ezt az új premium tagság menüpontot.
Azt megértem, hogy több bevételt szeretne az üzemeltető, de ez a világon semmi előnyt nem jelent.
Az egyetlen ami talán megemlíthető az a reklámmentesség, de azt meg egy ingyenes adblock is megoldja.
Ezt nem rosszindulatból írom, sőt mi több én is költök pénzt a ph-n, mindig vannak fizetős kiemelt hirdetéseim.
De azoknak van előnye, ezért is fizetek érte...Kb ugyanolyan haszontalan feature ez, mint a boltok-szervizek kategóriában fizetős topikot létrehozni, amit utána meg nem lehet előre sorolni...
ezt szintén leírtam már itt korábban, valószínűleg a kutya se olvasta el, legalábbis választ biztos nem kaptam[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
válasz Bjørgersson #4947 üzenetére
nem találtam a keresővel!
(#4948) Lauda
ha elolvastad amit írtam -és miért ne tetted volna- akkor benne van, hogy nem azzal van bajom hogy van ilyen lehetőség, csak azzal hogy semmi plusszt nem ad
ha havi támogatást kérne az oldal az is egy lehetőség, nekem nincs vele bajom, de ha már így lett megoldva, akkor valami értelme is legyen szvsz(#4950) dobragab
köszi a linket elolvasom, nem találtam meg, pedig kerestem[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest