Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Közben kipróbáltam, hátha csak én vagyok a hülye, és összekeverem a 60 Hz-et a 72-vel. Szépen beállítottam neki a 640*480-as felbontást. Sőt találtam még egy helyet, ahol állítgatni lehet ezeket, ott is 640*480, restart, és ugyanúgy 800*600-ban voltam.
A Galeonról még nem hallottam, lehet, hogy sz*r az egész. De hogy a Mozilla összeomlik 10 sor css-től. az már durva. Ha meg nem attól omlott össze, akkor még durvább.
Akartam az asztalra egy parancsikont az MC-nek, de nem indult el. Ha ráböktem még egyszer, akkor meg kiírta, hogy összefosta magát a rendszer, be kell zárni a programot. Nem mintha futott volna egy másodpercet is.
Na mindegy, ennyi Linux bőven elég volt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest