- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Udvozlet!
Egy kis segitseget kernek az alabbi problemben, nem annyira linux de szerintem kapcsolatban lehet vele.
Nemreg feltettem az uhulinux 1.0 verzt, ami jol is muxik, semmi gond vele. Viszont azota szorakozik a winem. 80Gb-s vinyo: c=4gb ezen w2k, d=4Gb uhu, e= maradek. Win bootolasa nagyon sokaig tart (4-5 perc!), igazsag szerint nem is annyira a boot, hanem mikor mar betoltotte magat a win es ki kellene raknia az asztalt, itt varakozik kb 4 percet. Ez azota van igy miota linux lett melle rakva. Elotte 20, max 30 masodperc alatt bentvolt a desktop.
Tegnap betettem melle +1 vinyot rackben. Linuxba bootoltam, be is mountoltam rendesen de valamiert ujra kellet inditani gepet es veletlenul wint inditottam. Nagynehezen beszuttyogi magat winbe, erre explorerrel kirakja nekem azokat a patriciokat amiket linux alatt nezegettem. Aszt hittem falat bontok, teljesen lehidaltam.
Regebben a linux helyen w98 volt de arra nem volt szuksegem ezert helyette lett uhu. Viszont elfelejtettem torolni a master boot recordot ezert lin telepitese utan, restartnal bejott elobb az uhu boot menegere, ha ott wint valasztottam betoltotte a regi boot managert, aminel w2k es win98 kozott lehetett valasztani. Ezutan w2k mar be sem tudott toltodni, Szerintem mert nem talalta a win98 patriciot. Mindegy, ujraraktam w2k-t teljes c: format utan.
es most itt tartok, mas otletem nincs minthogy lepatricionalom az egesz vinyot. Ehhez nincs nagy kedvem mert tele van cuccal, amit most nehez lenne lementenem.
Ha vkinek van otlete mit csinaljak azt megkoszonnem
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest