- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurgo
tag
Sziasztok!
Tegnap este raktam fel a 2.0-ás UHU-t. A CD-s verziót. Szögezzük le, hogy kezdő linuxos vagyok.
A telepítés egyszerű volt, de újraindítás után ahogy bejött az asztal egy számomra elég kellemetlen problémával találkoztam: nem látható az egérkurzor!
Telepítés alatt végig megvolt, és most is működik az egér, úgyértem ha mozgatom, kattintok vele akkor az alatta lévő objektumok reagálnak rá, a ctrl megnyomására meg lehet tudni, hogy pontosan hol is van a kurzor, de hiába próbáltam átállítani az egér beállításainál a kurzor színét méretét, nem segített.
Ezt laptopon próbáltam, touchpad-del, de gondolom ez nem számít, elvégre rendesen funkcionál a mozgatás, kattintás, csak lenne látható a kuzor is!
Elnézést kérek, nem szokásom, de nem olvastam el a topik kb 3000 hozzászólását, viszont ha valaki azt mondja, hogy ezt a problémát már kitárgyalták, akkor természetesen nekifogok a böngészésnek.
Minden ötletet nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest