- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurgo
tag
Hmm, elöbbi probléma megoldva, csak egy újraindítás kellett neki
csak nehogy a köv bootnál megint ne legyen kurzor
Felületesen átnézegetve a rendszert, a következő két problémát kell a legsürgősebben megoldanom:
- mint írtam, notebookon van a linux, WXGA kijelzővel. Hogy lehetne eszközölni a felbontást 1280*800-ra?
- hogy lehet beüzemelni a WLAN-t? Amit tudok róla, hogy b/g-s Asus címkével, és BroadCom a gyártó talán...
Mindent választ előre is köszönök! -
gurgo
tag
Sziasztok!
Tegnap este raktam fel a 2.0-ás UHU-t. A CD-s verziót. Szögezzük le, hogy kezdő linuxos vagyok.
A telepítés egyszerű volt, de újraindítás után ahogy bejött az asztal egy számomra elég kellemetlen problémával találkoztam: nem látható az egérkurzor!
Telepítés alatt végig megvolt, és most is működik az egér, úgyértem ha mozgatom, kattintok vele akkor az alatta lévő objektumok reagálnak rá, a ctrl megnyomására meg lehet tudni, hogy pontosan hol is van a kurzor, de hiába próbáltam átállítani az egér beállításainál a kurzor színét méretét, nem segített.
Ezt laptopon próbáltam, touchpad-del, de gondolom ez nem számít, elvégre rendesen funkcionál a mozgatás, kattintás, csak lenne látható a kuzor is!
Elnézést kérek, nem szokásom, de nem olvastam el a topik kb 3000 hozzászólását, viszont ha valaki azt mondja, hogy ezt a problémát már kitárgyalták, akkor természetesen nekifogok a böngészésnek.
Minden ötletet nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby rádiós topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest