Új hozzászólás Aktív témák

• duo

addikt

válasz mobal #1498 üzenetére

Én radeon9200-re telepítettem. hogy melyik verziót, az az xfree86 odtól függ. mongyuk 4.3 ha 4.3 xfree86-od van. mindenekelőtt csinálj egy biztonsági mentést a /etc/x11/xfree86.conf file-odról. letöltöd az rpm filet.
    létrehozol a / ben egy ati alkönyvtárat, oda bemásolod. rootként kiadod a köv parancsot: rpm -i --force --nodeps csomagnév.rpm

kiadod az fglrxconfig parancsot
    itt értelemszerüen válaszolgatsz a kérdésekre,(mikor az egérről kérdezősködik mondj neki annyit, hogy /dev/gpmdata)
    és mikor a monitorod frekvenciáit kérdezi add meg kézzel, NE az opcionálisan választhatók közül jelölj meg egyet. (pl az én LG-m vizsz: 30-71 , függ: 50-160)
    a többi kérdésre is válaszolgatsz, a végén megkérdezi, kiírja-e egy fileba. Jóhogy.
    ezek után ctrl+alt+backspace, user belép, konzolban kiadod a glxgears parancsot, ha sok fps-t látsz örülsz, ha nem, ad absurdum kifagy, harsányan káromkodsz:))

(az UHU vezérlőpultban továbbra is vesa meg 75Hz látszik, de ez ne érdekeljen ne is nyúlj hozzá.)

a fenitek uhu Kamion alá értendők 2.4 es kernellel
    garancia nincs semmire, nálam ez tökéletesen műxik, egy cimborámnál lehülyézett, hogy a MESA modult mér nem szedtem ki. hát mer' nem tudom hogy kell, de nálam nem is volt szükséges...

Új hozzászólás Aktív témák