- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! minap vettem egy Gf6200 videokártyát. Fel szeretném tenni a linuxos driverét (1.2 uhu a disztró) leállíottam a /etc/init.d/xdm et, meg ugyanott a gdm et is. mert mindig lehüJézett, hogy fut ám az X-ed! olvasd el a nvidia honlapján hogy kell! (persze ott nincs semmi érdemleges ) de még mindig nem tudom lefuttatni az install filet mert ezek után is ugyanaz a baja. mit tegyek?
előre is köszi a segítséget -
duo
addikt
Szerintem már nem kell olyan sokat várni. A hét kérdése az az uhulinux weboldalán, hogy te hogy fogod megszerezni? letöltöd, megveszed a dobozost, kölcsönkéred, lesz@rod
Eccercsak ott lesz. figyeld rendszeresen a honlapjukat. én is az teszem.
az én kérdésem viszont az, hogy a fejlesztői verziókat, lehet e frissíteni, majd a véglegesre, vagy újra kell rakni az egészet. -
duo
addikt
uff. nem tudom. valahogy szedd ki a mesaGL modult mert akkor azzal ütközik az fglrx (sajnos azt nem tudom megmondani hogy kell, még sohasem csináltam.) meg ezt a már feltelepített (és ezekszerint ütköző) fglrx-et is. majd újra az, amit fentebb (#1501) leírtam. működnie kéne. (ha UHu 1.2 (Rost)-od van, abban meg már alapból van vmiféle ati támogatás. (bár nem hajta ki olyan jól, mintha a gyári ati driver lenne fent.) Esetleg valamelyik hivatalos linuxfórumon, vagy levlistán is tedd fel a kérdést.
egyebet nem tudok mondani... -
duo
addikt
Én radeon9200-re telepítettem. hogy melyik verziót, az az xfree86 odtól függ. mongyuk 4.3 ha 4.3 xfree86-od van. mindenekelőtt csinálj egy biztonsági mentést a /etc/x11/xfree86.conf file-odról. letöltöd az rpm filet.
létrehozol a / ben egy ati alkönyvtárat, oda bemásolod. rootként kiadod a köv parancsot: rpm -i --force --nodeps csomagnév.rpm
kiadod az fglrxconfig parancsot
itt értelemszerüen válaszolgatsz a kérdésekre,(mikor az egérről kérdezősködik mondj neki annyit, hogy /dev/gpmdata)
és mikor a monitorod frekvenciáit kérdezi add meg kézzel, NE az opcionálisan választhatók közül jelölj meg egyet. (pl az én LG-m vizsz: 30-71 , függ: 50-160)
a többi kérdésre is válaszolgatsz, a végén megkérdezi, kiírja-e egy fileba. Jóhogy.
ezek után ctrl+alt+backspace, user belép, konzolban kiadod a glxgears parancsot, ha sok fps-t látsz örülsz, ha nem, ad absurdum kifagy, harsányan káromkodsz
(az UHU vezérlőpultban továbbra is vesa meg 75Hz látszik, de ez ne érdekeljen ne is nyúlj hozzá.)
a fenitek uhu Kamion alá értendők 2.4 es kernellel
garancia nincs semmire, nálam ez tökéletesen műxik, egy cimborámnál lehülyézett, hogy a MESA modult mér nem szedtem ki. hát mer' nem tudom hogy kell, de nálam nem is volt szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest