- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Gépcsere után... elakadtam.
AMD -> Intel váltás volt, cserélődött minden (AMD volt a proci, a chipset, a VGA, most pedig Intel mindhárom), egyedül a meghajtók maradtak. Ubuntu van fent... szerintem 12.04-es, bár nem vagyok 100%-ig biztos benne.
A gond, hogy a grub bejön, ki tudom választani az ubuntut... majd grafikus felületen jön, hogy a kijelzőt és a bemeneti eszközöket sem sikerült felismernie, kézzel kell beállítanom... ezt még billről le tudom okézni, majd feltesz egy kérdést, hogy "grafikus rendszer újrakonfigurálása, kilépés konzol módba, stb..." , ezekből kéne választani.
A gond, hogy egér nincs, a billentyűzeten pedig semmi nem hat, egyedül leokézni vagy mégsemet tudok nyomni (Enter vagy Alt + g). Végignyomkodtam a teljes billt, nem tudok átlépni a másik háromra... itt pedig csak fekete képernyő fogad, ha továbblépek.Mit tehetnék, hogy elindulásra bírjam? Esetleg konzolon valahogy lehet "resetelni" az összes drivert, beállítást, hogy el bírjon indulni?
(a telepítőről nem tudom indítani, mert ahhoz szét kéne kapnom a gépet, és az most nem olyan egyszerű.. tehát a komplett reinstall nem játszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debian GNU/Linux
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nyaralás topik
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest