Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nowhereman

őstag

válasz Kendek #7692 üzenetére

Nos a 12.04-es ubi és a Mint13 is 3.2-es kernellel jött ki, és amikor utoljára januárban újra-felszuttyantottam xubit, nem váltott kernel fő-verziószámot se a telepítéskor, se frissítéskor. A mint tárolójából is felment a 13.1-es zárt, úgyhogy össze lehetett hasonlítani a kettőt. Megjegyzem, hogy a most a Mint13-nál a zárt telepítőnél 13.2-es bétát is felajánlja telepítésre - majd perverzkedek vele, ha lesz rá időm. Mint mondtam a Mint teljesen kompatibilis. A különbség a sebesség és a stabilitás.
    A 13.04(bár állítólag nem a következő hónapban jön) esetén meg várjuk meg mi lesz, mer a 12.04-re a Unity is javult az 11.10-eshez képest, de attól még lassú monstrum maradt az xfce-hez képest. És ha ha nem megy majd a gyorsulás, majd úgyis a Valve fogja a konzoljaira felszuttyantani a "Debiant" azok számára(mert olcsóbb lesz orvosolni a gondjait, mint milliós tételben többet költeni hardverre) akik velem ellentétbe tudják mi a franc az a "CS" - nekem az mai napig betű esetleg Csehszlovák felségjelzés...

Új hozzászólás Aktív témák