Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz hcl #41761 üzenetére

Amúgy otthonra, egy OS-sel mindegy is.

Egy OS... :D Mostani 2TB-os SSD-re néha azért kíváncsiságból felrakok néhány disztrót, mint anno, bár már nem hopperkedem.

De különben a fene tudja, egy OS-es UEFI telepítésekkel sosem volt bajom, Secureboot is kezelve van, stb.

Lehet nekem se lenne, ha nem a HO Elitebook-on próbálom először az EFI installt, a közel 10 éves eszközökön még elég sajátos UEFI megoldások voltak, talán emiatt sem tudtam megkedvelmi ezt a szörnyeteget.

Pár hónapja egy Dell Latitude-on egész szerencsésen megoldottam az EFI-s telepítéstm Wint is meg kellett hagynom...nem volt nagy ügy, de nyilván itt a topikokban kaptam segítséget. :R

(#41763) tordaitibi

Sajnos Ubyt ezen a vonalon elvesztettük.. egy zseniális elme aki számtalanszor megmutatta, mit tud, ez a brilliáns géniusz sajnos nem akarja megtanulni az amúgy faék UEFI-t ;)

Atyaég, teljesen belepirulok, enyhe túlzásokba estél, de köszönöm, jól esik. ;] Valóban leragadtam lassan a múlt évezredben...de ha eljön az az idő, mikor már tényleg csak EFI-t enged a gép...szerencsére az még pár év, még ez a jóval gyengébb HP Elitebook 8570p is fut jó ideig, ha kampeca lesz, akkor meg kénytelen leszek billentyűzetet cserélni a Dell Precision M4700-on...

Új hozzászólás Aktív témák