- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
(#3682) eternam:
Köszi, de ez túl bonyolult ahhoz képest, hogy két darab, egyenként egy perces mp3 zenei részletből szeretnék egyetlen mp3-at készíteni, semmi mást.PuMbA:
Neked is köszönöm szépen a választ.
Amúgy magától megoldódott a dolog, elképesztő, mert megijedtem, mi lelte a vlc-t... Szóval egy restart után megint a régi a vlc-m!Nem tudom, hatással volt erre netán az is ,hogy időnként boot-oláskor spontán lemezellenőrzést-javítást futtat le az Ubuntu/Mint? Ugyanis most ezt tette. És persze feltételezem, hogy a restart előtti sox uninstall is közrejátszott a sikerben.
Megnyugtató a további ötleted, bár sajna a rejtett mappák között nem lelek se sox-ra, se vlc-re, bár ez lehet ,h jó jel ezek után?Más kérdésem:
Légyszi' nyugtassatok meg -vagy rémisszetek megadott esetben- , hogy nem bír jelentőséggel az a tény, miszerint egyik bizonyos rendszeralkalmazásom indításakor megjelenő password "beolvasóm" felszíne hetekkel ezelőtt "csak úgy" megváltozott! Tehát ugye nem hacker munka? Windows alatt volt már példa hasonlóra, valamint régebbi email fiók esetén is, tehát nem alaptalan az aggodalmam. Bár szerintem csak arról lehet szó, ugye, hogy az egyik frissítés cserléte ki?
Jelenleg a password "beolvasó rubrika" felett az olvasható, hogy mostantól KDE sudo alapú, bár ehhez nem értek, nem látok bele, mit jelent. Továbbra is linux Mint (9-es) rendszerről van szó, nem váltottam KDE-re Gnome-ról, bár tudom, Gnome alatt is telepíthetők más GUI-s alkalmazások. De azért egy password "bekérő felszín" megváltozása esetén némi gyanu felmerül bennem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest