Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

(#3682) eternam:
    Köszi, de ez túl bonyolult ahhoz képest, hogy két darab, egyenként egy perces mp3 zenei részletből szeretnék egyetlen mp3-at készíteni, semmi mást. ;)

PuMbA:
    Neked is köszönöm szépen a választ. :)
    Amúgy magától megoldódott a dolog, elképesztő, mert megijedtem, mi lelte a vlc-t... Szóval egy restart után megint a régi a vlc-m! :DD Nem tudom, hatással volt erre netán az is ,hogy időnként boot-oláskor spontán lemezellenőrzést-javítást futtat le az Ubuntu/Mint? Ugyanis most ezt tette. És persze feltételezem, hogy a restart előtti sox uninstall is közrejátszott a sikerben. ;)
    Megnyugtató a további ötleted, bár sajna a rejtett mappák között nem lelek se sox-ra, se vlc-re, bár ez lehet ,h jó jel ezek után?

Más kérdésem:
    Légyszi' nyugtassatok meg -vagy rémisszetek meg :D adott esetben- , hogy nem bír jelentőséggel az a tény, miszerint egyik bizonyos rendszeralkalmazásom indításakor megjelenő password "beolvasóm" felszíne hetekkel ezelőtt "csak úgy" megváltozott! Tehát ugye nem hacker munka? Windows alatt volt már példa hasonlóra, valamint régebbi email fiók esetén is, tehát nem alaptalan az aggodalmam. Bár szerintem csak arról lehet szó, ugye, hogy az egyik frissítés cserléte ki?
    Jelenleg a password "beolvasó rubrika" felett az olvasható, hogy mostantól KDE sudo alapú, bár ehhez nem értek, nem látok bele, mit jelent. Továbbra is linux Mint (9-es) rendszerről van szó, nem váltottam KDE-re Gnome-ról, bár tudom, Gnome alatt is telepíthetők más GUI-s alkalmazások. De azért egy password "bekérő felszín" megváltozása esetén némi gyanu felmerül bennem...

Új hozzászólás Aktív témák