Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még mindig Linux Mint 17.1 Cinnamon 64bit, a géped alapján is meg az alapján amit a friss Ubuntu kiadásról olvasni. Attól, hogy nem játékgép, még lehet az a szándék, hogy játszik rajta az ember.
Mindegy. Annyit meg kell említenem, hogy nem sok látóasszony látogatja a topikotremélem érted a célzást, így szégyen. nem szégyen én se tudtam kitalálni azt se, hogy akarsz- e játszani, azt meg, hogy mire használnak 6 monitort? 
Screen Recordert nem használok, de két esélyes van céljaidra, neked kell tesztelned, jó- e bármelyik. Mindkettőről írták a multi-monitor támogatást.
A linkelt oldalt érdemes elmenteni, mert innen tudsz alternatívákat összeszedni szükség esetén.SimpleScreenRecorder, ismertető
Open Broadcaster Software bemutatóHa ehhez is kell segítség, nem számít, hogy Ubuntu vagy Linux Mint, az eljárás tök ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mindegy. Annyit meg kell említenem, hogy nem sok látóasszony látogatja a topikotremélem érted a célzást, így szégyen. nem szégyen én se tudtam kitalálni azt se, hogy akarsz- e játszani, azt meg, hogy mire használnak 6 monitort?