Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HuMarc

veterán

válasz b05co #10220 üzenetére

4. Be lehet állítani, hogy mit csináljon, amikor eléri a kritikus szintet. Be lehet állítani, hogy ne csináljon semmit, és akkor nem kapcsol ki.

2. A Dash-en alul a második (A betű) ikonra kattintasz, akkor a Telepített c. részben az összes ki van listázva. A jobb felső sarokba kattintva tudod őket szűrni. De szvsz gyorsabb keresni.

1. Én alig használok torrentet, de amikor igen, akkor az alap Transmission tökéletesen megfelel (nekem). Mondjuk itt a topikban pont ma panaszkodtak rá, szóval érdemes kipróbálni egy-két másikat is.

Én kérdésem:

Sziasztok! Syl tanácsára megpróbáltam beállítani azt, hogy az egeret bizonyos sarokba húzva előjöjjenek a Munkaterületek, viszont mikor beállítottam, teljesen meghülyült a rendszer. Többszöri indítás (és a beállítások kiszedése) után normalizálódott a helyzet, viszont egy probléma továbbra is fennáll. Ezt látom háttérképnek:
    [link]

(Kattra nagyobb lesz, lehet találgatni a nevem)

Ez nem egy ügyes screenshot, látszik, hogy be vagyok lépve, látszik, hogy másik háttérkép van beállítva, mégis, erre (ez volt beállítva eddig, mert most a laptop kijelzőjét használom, és hülyén nézett ki rajta az 5:4-es arányú kép, ezért beállítottam az egyik alap háttérképet) rásült a login képernyő és átállítani sem hagyja magát.

Mit csesztem el?

Új hozzászólás Aktív témák