Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy P2-400-ra felraktam a 8.04-es Xubuntu-t. A videokarival problémák vannak, mert nem tudok felbontást, és színmélységet állítani - vagyis de; max. 1024x768.
Saccra 8 bites van beállítva alapból, amin nem tudok változtatni.
A sima ubuntun a xorg.conf-ba beírtam a megfelelő videomódot, de ott könnyű volt, mert volt egy rakás hasonló sor, és csak be kellett írni ugyanúgy azt, ami nekem kell. Most viszont olyan lepusztult az egész file, mintha egy üres űrlapot néznék.
Gyanítom, hogy nem ismerte fel a riva128-at, pedig a sima nv driver támogatja - elvileg.Kérdésem: hogy tudom megállapítani, hogy a videokarihoz felrakta-e install közben a megfelelő drivert? (Ha már itt vagyunk, akkor az alaplapi IDE/chipset driver is érdekes lehet.)
Gondolom, valahonnan le tudom halászni az nv drivert, és ha ezt felrakom, már lesz némi használható töltelék is a xorg.conf-ban...

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest