Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy P2-400-ra felraktam a 8.04-es Xubuntu-t. A videokarival problémák vannak, mert nem tudok felbontást, és színmélységet állítani - vagyis de; max. 1024x768.
Saccra 8 bites van beállítva alapból, amin nem tudok változtatni.
A sima ubuntun a xorg.conf-ba beírtam a megfelelő videomódot, de ott könnyű volt, mert volt egy rakás hasonló sor, és csak be kellett írni ugyanúgy azt, ami nekem kell. Most viszont olyan lepusztult az egész file, mintha egy üres űrlapot néznék.
Gyanítom, hogy nem ismerte fel a riva128-at, pedig a sima nv driver támogatja - elvileg.Kérdésem: hogy tudom megállapítani, hogy a videokarihoz felrakta-e install közben a megfelelő drivert? (Ha már itt vagyunk, akkor az alaplapi IDE/chipset driver is érdekes lehet.)
Gondolom, valahonnan le tudom halászni az nv drivert, és ha ezt felrakom, már lesz némi használható töltelék is a xorg.conf-ban...

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Léghűtés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest