- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy P2-400-ra felraktam a 8.04-es Xubuntu-t. A videokarival problémák vannak, mert nem tudok felbontást, és színmélységet állítani - vagyis de; max. 1024x768.
Saccra 8 bites van beállítva alapból, amin nem tudok változtatni.
A sima ubuntun a xorg.conf-ba beírtam a megfelelő videomódot, de ott könnyű volt, mert volt egy rakás hasonló sor, és csak be kellett írni ugyanúgy azt, ami nekem kell. Most viszont olyan lepusztult az egész file, mintha egy üres űrlapot néznék.
Gyanítom, hogy nem ismerte fel a riva128-at, pedig a sima nv driver támogatja - elvileg.Kérdésem: hogy tudom megállapítani, hogy a videokarihoz felrakta-e install közben a megfelelő drivert? (Ha már itt vagyunk, akkor az alaplapi IDE/chipset driver is érdekes lehet.)
Gondolom, valahonnan le tudom halászni az nv drivert, és ha ezt felrakom, már lesz némi használható töltelék is a xorg.conf-ban...

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs