- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
n0_gAboR #8754 üzenetére
Szia!
Tegnap délután próbáltam. Hát Én rengeteget szívtam vele! Amiket észrevettem hibák, problémák:
Klaunhcer kb. minden ablaknyitáskor hibaüzenetet adott,
K menüben hiába kattintottam bármire nem indult el, csak futtatás paranccsal tudtam elindítani,
Újraindításkor a menüből eltűnt egy-két progi,
Szerintem lassú,
Rendszerbeállítások -ban nem tudtam beállítani az automatikus bejelentkezést, nem találtam "rendszergazdai mód gombot", futtatásba beírva kdesu használatával nem indult el, nem találta a parancsot,
Lehet, hogy én vagyok pancser, de nem tudtam az asztalra kitenni egy indító ikont sem (pl.: firefox vagy akármi),
A panelt beállítottam magamnak, csak a harmadik újraindításkor volt hajlandó megjegyezni,
A K menüre vonatkozóan nem találtam semmiféle szerkesztési beállítási lehetőséget,Alapjában véve Nekem nagyon tetszett a kinézete, kár , hogy elég sok idegesítő hiba van benne. Asztali effektek jók, igaz nem compiz, de aki nem akar egész nap kockát forgatni annak szvsz tökéletesen megfelel.
Még várok vele szerintem egy fél évet, akkor újra megpróbálom.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest