- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
segítség kellene, mert mikor telepítettem az ubuntu-t, akkor az alaplapi x1250-s vga-t használtam. utána jött egy x800xl. nem volt semmi gond, nem történt semmi. aztán jött egy nvidia 6600gt. egyből jött, hogy driver így, driver úgy, majd ő feltelepíti. ok. rendben volt. most vissza kellett tennem az x800-st, és egy számomra megoldhatalan hiba fogad. már a betöltésnél látszanak olyan dolgok, amire lépni nem tok, hogy miért ellenőrzi a battery-t, mikor eddig nem írta, de a lényeg, hogy alacsonyfelbontású módban fut. 800x600. ez használhatatlan. a drivereknél beállítottam az ati accelerátor használatát, e semmi nem változott. az indulásnál az foggad, hogy enm sikerült megállapítani a vga típusát... hogy tudom automatikusan feltelepíteni hogy jó legyen, vagy legalább visszaállítani egy régebbi időpontra, amikor még az x800 volt benne eredendően is...
nagyon várom a segítséget, mert így sajnos használhatatlan. olyan szájbarágósan kellene a help

Aktív témák
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tápos kibeszélő offtopik
- BMW topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest