Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! hardy heronom van. szeretném kicsit megritkítani a betöltődő kernelmodulokat. a modconf-ot ismerem erre. rootként neki is állok de mikor ki szeretnék szedni valamit. nem hajtja végre, hanem errorral kilép. (majd bekopizon az üzenetet, de most nem vagyok otthon)
hasonlóval találkozott -e valaki? esetleg van-e valami más alkalmazás erre ubuntuhoz.(uhu 1.2 alá volt anno)
illetve lenne még valami. szeretném a kernelem a procim típusához igazítani volt erre egy leírás szerintem a 7.04-hez. nem volt klasszikus kernelfordítás csak valami ahhoz hasonló. most kéne, de sehol sem találom, pedig feltúrtam érte az egész google-t
kernel forgatni nemannyira akarok, mivel nálam utána állandóan restricted driver problémákra hívatkozva nem tudtam 3D-t csiholni.
Segítsetek! érdemes e foglalkozni vele vagy nem ad akkora sebességnövekedést. (amúgy jópár "speed up ubuntu" leírást megcsináltam voot ami használt is. de méég még akarok optimalizálni!

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest