- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! hardy heronom van. szeretném kicsit megritkítani a betöltődő kernelmodulokat. a modconf-ot ismerem erre. rootként neki is állok de mikor ki szeretnék szedni valamit. nem hajtja végre, hanem errorral kilép. (majd bekopizon az üzenetet, de most nem vagyok otthon)
hasonlóval találkozott -e valaki? esetleg van-e valami más alkalmazás erre ubuntuhoz.(uhu 1.2 alá volt anno)
illetve lenne még valami. szeretném a kernelem a procim típusához igazítani volt erre egy leírás szerintem a 7.04-hez. nem volt klasszikus kernelfordítás csak valami ahhoz hasonló. most kéne, de sehol sem találom, pedig feltúrtam érte az egész google-t
kernel forgatni nemannyira akarok, mivel nálam utána állandóan restricted driver problémákra hívatkozva nem tudtam 3D-t csiholni.
Segítsetek! érdemes e foglalkozni vele vagy nem ad akkora sebességnövekedést. (amúgy jópár "speed up ubuntu" leírást megcsináltam voot ami használt is. de méég még akarok optimalizálni!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest