- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
üdv
helyzetem a következö:
van egy kacifantos ntldr boot menüm vista, xp, ubuntu
ubuntuba belemegyek bejön a grub, kivalasztom a felsöt erre kiirja hogy no such partition.ez a kalamajka ugy jött letre hogy felraktam ubuntut és a vége fele az advanced fülön ahol belehet csekkolni hogy legyen loader ott azt a particiot valasztottam ki amin a vista van
ezutan nem indult be semmi, csak kiirta hogy GRUB és megállt
vista dvdröl repairoltam, ekkor visszaalt a vista ntldr az xp-vel együtt
vistában easybcd-vel hozzaadtam a linuxot, es azt csekkoltam be hogy nincsen a bootsectorban a linux
mit csináljak hogy működjön? eredetileg azt akartam hogy grub töltödjön be alapbol és abba választom ki alul ha a vistás boot menü kell, de nem igy történt
az a macera hogy van egy rakás vinyóm még több particioval és nehéz beazonositani hogy mi meg hogy.. meg mivan ha az egyik meghal, már át is alakul a számozás linux számára nem?
kezdjem el ujra, livecdröl rakjam fel és amikor be kell jelölni hogy legyen loader kivetelesen ne a vistás particiot jelöljem meg hanem azt amire telepitem a linuxot? szerintem itt cs.sztem el
köszi
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest