Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
üdv
helyzetem a következö:
van egy kacifantos ntldr boot menüm vista, xp, ubuntu
ubuntuba belemegyek bejön a grub, kivalasztom a felsöt erre kiirja hogy no such partition.ez a kalamajka ugy jött letre hogy felraktam ubuntut és a vége fele az advanced fülön ahol belehet csekkolni hogy legyen loader ott azt a particiot valasztottam ki amin a vista van
ezutan nem indult be semmi, csak kiirta hogy GRUB és megállt
vista dvdröl repairoltam, ekkor visszaalt a vista ntldr az xp-vel együtt
vistában easybcd-vel hozzaadtam a linuxot, es azt csekkoltam be hogy nincsen a bootsectorban a linux
mit csináljak hogy működjön? eredetileg azt akartam hogy grub töltödjön be alapbol és abba választom ki alul ha a vistás boot menü kell, de nem igy történt
az a macera hogy van egy rakás vinyóm még több particioval és nehéz beazonositani hogy mi meg hogy.. meg mivan ha az egyik meghal, már át is alakul a számozás linux számára nem?
kezdjem el ujra, livecdröl rakjam fel és amikor be kell jelölni hogy legyen loader kivetelesen ne a vistás particiot jelöljem meg hanem azt amire telepitem a linuxot? szerintem itt cs.sztem el
köszi
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Fejhallgatós találkozó
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Steam topic
- Warhammer 40.000
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest