Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
megoldódott egyébként
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém 
nah igen de!
hol kell a vga drivert beállítani, mivel a sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg t igen csak kiherélték.és sajna az én vga-mat nem igen támogatja egyik hivatalos csomag se, csak a nyílt ami alapból van, de azt meg bekell nekem állítgatni, hogy atit használjon meg satöbbisatöbbi.Még az xorg.conf ot is kiherélték, nem tudom abba se brállítani, de így meg scrollozás közben akad a kép.glxgears-ban 150fps-el többet ad ki mint 7.04 alatt, meg van direct rendering.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém