- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
God Vazzeg #50005 üzenetére
Az rendben, még kb nekem is így volt egy hete amikor feltettem a Lubunutt. Most meg már meg megakad
Elég kis gépem van IBM Thinkpad r52 (1,7-es cpu 1 giga memória) és a sima ubi már alapból akad a csok csicsája miatt. A Lubuntunak örültem hogy lazán fut, azaz futott, de már már ez is csinálja a lassulásokat amik miatt itthagytam az Ubi vonalat.
Csak azt nem értem hogy más disztróval ugyanezekkel a programokkal miért megy gyorsabban.
Hát ez van, úgy néz ki le kell mondanom az Ubunturól míg nem lesz erősebb gépem. (Mert szerintem ez valami erőforrás kezelés gond, mert ha nem nyúlok hozzá akkor egy pár perc "darálás" után magához tér. Viszont eltelik kis idő és újra-újra megakad).
Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest