Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
chab7
addikt
Igen, van (azaz volt) egy jelentésküldés gomb még rajta és kész. Mindegy, amúgy is Lubuntut akartam feltenni (tisztán), így hát mivel még csak egy napos rendszer volt leszedtem azt és újraraktam belőle. Majd meglátjuk ezen előjön-e az ablak.
Az LMDE-ben meg pár dolog nem jön be (pl reboot után a samba csak egy service samba restart parancs után működik - holott fut, de ez kell neki, hogy elérhető legyen + nyomtatásnál csak 1 cm nyom a papírra a többi üres...) szóval úgy néz ki újra lesz ubuntu is a gépen - Lubuntu formában
(Amúgy nekem újdonság a telepítőben, hogy ha live indítom és csatolom az adat partíciót hogy elérjem a wifi kódját akkor ha nem választom le, a telepítő kidob egy ablakot hogy így nem biztos, hogy tud telepíteni. Viszont ha rányomok hogy lecsatolja akkor ott konzolba vált és megfagy az egész. Ha meg nemre nyomok akkor ez az üzenet végtelenedik.
Ez nem gond, csak leírom, hátha valakinek hasznos lesz a jövőben, mert ha én belebotlottam, más is járhat így. Szóval live alól telepítésnél ne legyenek felcsatolva a vinyó partíciók
Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest