Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Rájöttem, hol szúrtam el a dolgot. Nem értettem meg magam világosan. Én a backup-al nem a fájlrendszer hibái, vagy a hackerek működése miatti visszaállítást szeretném elérni, hanem kifejezetten a vinyóhalál esetén történő gyors visszaállítás lenne a célom. Ez lehet bad sector, vagy bármi más, de főként bad sector ugye az esélyes. Persze a raid erre való, de nálam erre csak szoftveres lehetőség van és az nagyon terhelné a procit, így ezt nem szeretném, raádásul vinyót sem szeretnék méregdrágán venni most (ugyan olyat, amint az egész cucc van most), ráadásul van megfelelő vinyóm backup-hoz, raid-hez viszont nincs. Ezért kerestem tehát olyan megoldást, amivel az egész vinyótartalmat le tudom menteni, gyorsan visszaállítható formában és nem csak a "változott adatokat", meg a lényeges könyvtárakat, stb-stb., mert ezzel pl. bad sector hiba esetén nem érek túl sokat...
Első körben megpróbáltam csak simán betömöríteni az összes könyvtárat tar-al... Kétszer is... egyszer sem sikerült. Valahol mindig leállt hibaüzenettel, íme:
Van esetleg ötletetek, mi lehet a gond?

Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest