Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Aktív témák
-
Rájöttem, hol szúrtam el a dolgot. Nem értettem meg magam világosan. Én a backup-al nem a fájlrendszer hibái, vagy a hackerek működése miatti visszaállítást szeretném elérni, hanem kifejezetten a vinyóhalál esetén történő gyors visszaállítás lenne a célom. Ez lehet bad sector, vagy bármi más, de főként bad sector ugye az esélyes. Persze a raid erre való, de nálam erre csak szoftveres lehetőség van és az nagyon terhelné a procit, így ezt nem szeretném, raádásul vinyót sem szeretnék méregdrágán venni most (ugyan olyat, amint az egész cucc van most), ráadásul van megfelelő vinyóm backup-hoz, raid-hez viszont nincs. Ezért kerestem tehát olyan megoldást, amivel az egész vinyótartalmat le tudom menteni, gyorsan visszaállítható formában és nem csak a "változott adatokat", meg a lényeges könyvtárakat, stb-stb., mert ezzel pl. bad sector hiba esetén nem érek túl sokat...
Első körben megpróbáltam csak simán betömöríteni az összes könyvtárat tar-al... Kétszer is... egyszer sem sikerült. Valahol mindig leállt hibaüzenettel, íme:
Van esetleg ötletetek, mi lehet a gond?

Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Haditechnika, harcászat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Pánik a memóriapiacon
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs