- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lehet asztali környezeteket telepíteni a unity 3d és a unity 2d mellé, úgy hogy a bejelentkezésnél választható legyen? A lényeg az lenne hogy gyorsítsuk a rendszert, és itt nem a ramról van szó az van (2gb) hanem a AMD Sempron(tm) proci a gond, tudom mindjárt mondjátok hogy vegyek egy 2 magosat de ez most nem aktuális
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.
Nem akarok visszafordíthatatlan károkat okozni, tehát vissza tudjam csinálni ha kell.
Hallottam az xubunturól ez miben különbözik a a jelenlegi ubuntu 11.10-emtől? ez valami nem hivatalos verzió, vagy csak az asztakli környetetben különbözik és minden más ugyanúgy fennmarad? mert elégedett vagyok a rendszerrel, de lassúnak tartom még unity 2d-ben is.
kérlek segítsetek dönteni!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Disney+
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest