Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lehet asztali környezeteket telepíteni a unity 3d és a unity 2d mellé, úgy hogy a bejelentkezésnél választható legyen? A lényeg az lenne hogy gyorsítsuk a rendszert, és itt nem a ramról van szó az van (2gb) hanem a AMD Sempron(tm) proci a gond, tudom mindjárt mondjátok hogy vegyek egy 2 magosat de ez most nem aktuális
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.
Nem akarok visszafordíthatatlan károkat okozni, tehát vissza tudjam csinálni ha kell.
Hallottam az xubunturól ez miben különbözik a a jelenlegi ubuntu 11.10-emtől? ez valami nem hivatalos verzió, vagy csak az asztakli környetetben különbözik és minden más ugyanúgy fennmarad? mert elégedett vagyok a rendszerrel, de lassúnak tartom még unity 2d-ben is.
kérlek segítsetek dönteni!
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest