Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
GD
őstag
hangosan felteszem a kérdést magamban :
6.06.-ról 7.04-re dist-upgrade-val vajon mennyire lesz fájdalmas az átállás?
clean install már kicsit munkás dolog lenne, fél éve csiszolgatom hogy minden kézre álljon..
teszt szerűen felraktam a 7.04 herd3-at nagygépre, itt már nincs baj a hanggal mplayer alatt.. a network manager nem tetszik, a régebbi kezelhetőbb volt... nem értem mit jelent ez a ''roaming''.., szépen össze tudja zavarni az interfacest, a végén kézzel szerkesztés lett belőle..
a ''vezérlőpult'' kicsit windows-os lett, meg is ijjedtem... ugye nem esünk át a ló túloldalára..?
visszaesés hogy a monitort a az nvidia cuccok felrakása után csak 55hz-en tudta pislákoltatni, igaz lcd, de így elmosott, gondolom egy 6.06-os conf átrakása megoldja
kb ezek voltak ez első benyomások, várom a véglegest
marad a kérdés még hogy érdemes e 64bit-re átállnom...előnye, hátránya..
ui: 32-bitről 64bitre dist-upgrade?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest