Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok! Már régóta szemeztem az Ubuntuval, a 7.04-et most raktam fel, frissítéseket is leszedtem hozzá (220mb), eddig remekül működik.
Most használom először, szóval egy apró kérdésem lenne (ha esetleg már másik hsz-ben tárgyaltátok, akkor bocs).
Szeretnék valami jó kétablakos fájlkezelőt, nézegettem a gnome commandert, de nincs ugyebár viszonyítási alapom, meg kérdezni se nagyon tudok hol és kitől.
Jó program?Illetve egy oldal címét szeretném elkérni, ahol alapvető szoftverek megtalálhatóak. Bár ahogy nézegettem, ez így alapból egy eléggé komplett rendszer, így olyan sok cucc már nem kell hozzá.
Kérlek legyetek picit elnézőek, kezdő mivoltam és a karácsony töltsön meg benneteket jóindulattal.

Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jó program?