Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok! Már régóta szemeztem az Ubuntuval, a 7.04-et most raktam fel, frissítéseket is leszedtem hozzá (220mb), eddig remekül működik.
Most használom először, szóval egy apró kérdésem lenne (ha esetleg már másik hsz-ben tárgyaltátok, akkor bocs).
Szeretnék valami jó kétablakos fájlkezelőt, nézegettem a gnome commandert, de nincs ugyebár viszonyítási alapom, meg kérdezni se nagyon tudok hol és kitől.
Jó program?Illetve egy oldal címét szeretném elkérni, ahol alapvető szoftverek megtalálhatóak. Bár ahogy nézegettem, ez így alapból egy eléggé komplett rendszer, így olyan sok cucc már nem kell hozzá.
Kérlek legyetek picit elnézőek, kezdő mivoltam és a karácsony töltsön meg benneteket jóindulattal.

Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó program?