- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szerintem buktattam már le maga korábban is, hogy miért kérdezek néha hülyeségeket, de akkor megint:
94 tavaszán találkoztam az OSF/1-gyel egy kis Alphás workstationon, majd ugyanazon év őszén kezdtem el dolgozni AIX-on. Következő évben váltottunk HP-UX-ra. A linux-szal, mint valami újabb pc-s szarral, nem foglalkoztam egészen addig, míg az egyik kollégám át nem ült a gépemhez, hogy bejelentkezzen a linuxára, mert lefagyott a konzolja. Ez valamikor 96-ban volt, ekkor jött egy rövid Redhat korszak, amit valamikor 99-ben cseréltem le Debianra, azóta az a fő oprendszerem (96 óta csak linux van az otthoni gépemen). Az ilyen desktopos dolgokkal viszont nem régen kezdtem el foglalkozni, és nem is igazán szeretem őket...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest