Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Múltkor olvastam egy tesztet, ahol fényt derítettek arra, hogy valamennyire azért védve vannak ezek a pendrive-ok is. Olyat próbáltak, hogy egy igen kis méretű partíciót hoztak létre és folyamatos írásnak tették ki a pendrive-ot annak írásával. Nem sikerült tönkretenni így még igen sok írásnak kitéve sem. Ebből sejthető, hogy még a legolcsóbb kínai vacak is rendelkezik valamiféle algoritmussal, hogy a terhelést eloszlassa a cellák között.
Mondjuk speciel olyan felhasználási módnál, mint amire Te is használnád, igazán nagy terhelésnek nem is lenne kitéve, hiszen egyszer belövöd aztán megy. Pár intézkedést lehet tenni, hogy a pendrive-ra történő írási műveletek száma a lehető legalacsonyabb legyen, aztán kész. Mondjuk én csak úgy futtatom pendrive-ról, hogy rá nem telepítettem, csak sima Live rendszer ami egy fájlba menti a beállításokat, de problémát még nem tapasztaltam. Mondjuk igazán nem drága egy pár GB-os cucc (max. 4 GB elég), úgyhogy sokat nem veszíthetsz.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest