- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Múltkor olvastam egy tesztet, ahol fényt derítettek arra, hogy valamennyire azért védve vannak ezek a pendrive-ok is. Olyat próbáltak, hogy egy igen kis méretű partíciót hoztak létre és folyamatos írásnak tették ki a pendrive-ot annak írásával. Nem sikerült tönkretenni így még igen sok írásnak kitéve sem. Ebből sejthető, hogy még a legolcsóbb kínai vacak is rendelkezik valamiféle algoritmussal, hogy a terhelést eloszlassa a cellák között.
Mondjuk speciel olyan felhasználási módnál, mint amire Te is használnád, igazán nagy terhelésnek nem is lenne kitéve, hiszen egyszer belövöd aztán megy. Pár intézkedést lehet tenni, hogy a pendrive-ra történő írási műveletek száma a lehető legalacsonyabb legyen, aztán kész. Mondjuk én csak úgy futtatom pendrive-ról, hogy rá nem telepítettem, csak sima Live rendszer ami egy fájlba menti a beállításokat, de problémát még nem tapasztaltam. Mondjuk igazán nem drága egy pár GB-os cucc (max. 4 GB elég), úgyhogy sokat nem veszíthetsz.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest