Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
Gyorsan kellene nekem egy kis segítség, mert nincs időm, hogy olvasgassak. Dolgoznom kellene a géppel.
Szóval: a gparted live CD-vel létrehoztam egy ext3-as partíciót, amit aztán sikeresen fel is csatoltam a /media/CONT könyvtárba az alábbi fstab sorral:
/dev/sdb1 /media/CONT ext3 rw,auto,suid,dev,exec,users,async 0 0
A meghajtó látszik, de nem írható. Megpróbáltam egy root-ként indított nautilus-szal átírni a jogosultságokat. Átírta.
De amit ezután tapasztaltam azt nem igazán értem:
Ha root-ként nézem meg a könyvtár jogosultságait akkor a módosított verzió látszik, ha pedig sima mezei júzerként akkor mindenhol root bejegyzés található és az hogy csak olvasható.Szóval hogyan tudnám gyorsan írhatóvá tenni az új partíciót minden felhasználó számára?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest