Hirdetés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok
probálkozom a linuxal de belfutok jópár gondba,
az elsö nagynehezen felment kubuntu 7.10 a Vista melé.DE csak akor települt ha ö határozhata meg a partició méretét
,amugy aval a hiba üzivel szált el,hogy nem tudja az alrendszert telepiteni.Ha a nyitó képernyönél kiválasztottam az installt akor a nyelvi csomagok tellepitésekor lefagyot.Most fent van és vele is írok,de nem tudom telepiteni az Envy javitásást mert nem engedi,hogy beírjam a rendszrgazda jelszó.Pedig létre hozztam mégegy felhasználó fiókot is de itt is az van,hogy begépelem sudo apt-get install -f és utána kéri a jelszót de csak fehét kúrzor villog és nem tudok bele írni semi
.Ha entert ütök akor kiirja,hogy hibás jelszó.
Mit lehetne kezdeni a gondal 
Aktív témák
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
probálkozom a linuxal de belfutok jópár gondba,
az elsö nagynehezen felment kubuntu 7.10 a Vista melé.DE csak akor települt ha ö határozhata meg a partició méretét
,amugy aval a hiba üzivel szált el,hogy nem tudja az alrendszert telepiteni.Ha a nyitó képernyönél kiválasztottam az installt akor a nyelvi csomagok tellepitésekor lefagyot.Most fent van és vele is írok,de nem tudom telepiteni az Envy javitásást mert nem engedi,hogy beírjam a rendszrgazda jelszó.Pedig létre hozztam mégegy felhasználó fiókot is de itt is az van,hogy begépelem sudo apt-get install -f és utána kéri a jelszót de csak fehét kúrzor villog és nem tudok bele írni semi