Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Érdekelne az Ubuntu Linux kernelje milyen más disztribúciókhoz képest, illetve mennyit számít egy jól kalibrált, optimalizált kernel fordítás. Általában azt tudom így nehéz megmondani ez inkább mire szeretnénk használni a számítógépet attól sokban függ, és a grafikus felülettől is meg a hasznát hardverelemek számától, bonyolultságától, de mégis kb.
Próbáltam már több disztribúciót is Debian, SUSE, UBUNTU XUBUNTU KUBUNTU, Fedora.
Ui. Nincs semmi problémám a jelenlegi rendszeremmel, csak elvi szinten értem, pl az Ubunu Studio lowlatency kernellel dolgozik, tudom az megint más tészta.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest