- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sziasztok!
Tv-out üzembe helyezési problémám lenne.
A konfigom: Ubuntu 7.04, a legfrissebb verzió, ati 9200(rv280)-es kártya, egy szabvány 1024*768-as felbontásra képes tv 50Hz-en és egy olyasmi tv kimenettel a számítón mint egy PS/2 egér csatlakozója, nem tudom mi a szakneve.
Próbáltam már az ATI-s fglrx driverrel, de az alien alapból hibásan konvertálja az rpm-et, a xorg-driver-fglrx-el sem volt jó, próbáltam az ati driver által generált deb csomagok felrakásával, a firegl_public.c fájl patchelésével, de sehogy nem ment.
Aztán rájöttem, hogy nem tudom minek szórakozom az TAI driver felrakásával, ugyanis nekem csak az kell, hogy legyen tv-out-om, nem kell 3D!
Az egyik problémám az, hogy ekkor kell-e valamilyen fglrx driver(ubuntu alap, ati oldalán található vagy a xorg-driver-fglrx)?
Ha igen, melyik?
Mert az én kártyám csak a 8.28-as fglrx-ig támogatott s elvileg a xorg sem supportolja s mondjuk a xorg-driver-fglrx 8.34-es.
Ha simán bel lehet lőni csak az alap radeon driverrel ami van az ubiban akkor gondolom egy jól beállított xorg.conf kell.
Ebben tudnátok segíteni?
Bos, hogy bizonyos részeket kiemeltem, nem azért tettem, mert ''butának'' gondolnám a fórumtársakat, de már máshol is érdeklődtem és nem mindig volt egyértelmű, hogy nem kell 3D csak tv kimenet.
Nézegettem jó pár xorg.conf-ot, meg fórumokat, de már kezdek bedilizni tőle, meg fullra belekeveredni a beállításokba, ezért kérek segítséget.
xorg.conf-ot és pontos verziókat délután tudok írni akkor leszek otthon, csak gondoltam háta jönnek addig is tippek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest