Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
dark2
tag
Semmilyen leírást nem használtam a debiannál, szimplán netes installal felraktam a lenny-t.
Anno, mikor az xubuntuval kísérleteztem, akkor az általad beírt részt én is beleírtam az xorg.conf-ba, abból fekete képernyő lett. Azt az ubuntu dokumentációban találtam és a szerint talán már a 7.10 ubi az utolsó, ami így beállítható. Amúgy a 8.10-es ubinál az xorg.conf üres.Ubinál a beállítások között, ha 8.10-est néztem, akkor csak a képernyő beállítások voltak elérhetően (felbontás, frissítési sebesség), a 7.10-esben pedig volt olyan is, hogy screens and graphics. Ez utóbbinál ki volt választva az intel driver a kártyához, de érdemi gyorsulást nem okozott vlc használatánál. Viszont valamiért nem ment a terminál.
Délelőtt megpróbálom az említett szekciót beírni a conf-ba, meglátjuk, mi lesz.A glx-es parancsokat nem írtam el, többször próbáltam, újragépelve...
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest