Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Tulajdonképpen jó már nekem az Xfce-s felület sebessége.
Amivel főleg gondom van jelenleg, az a böngészés. A Firefox 3 Windows alatt szélsebes; Ubuntuban viszont egészen kiábrándító élményt jelent számomra a használata. Kipróbáltam az Operát is, de az még lassabbnak tűnt, és az Epiphany is csak a Firefox-hoz hasonló teljesítményt nyújtott.
Aztán a Flash-ek kezelése is rendkívül lassúnak hat, de erről gondolom nem elsősorban a böngésző tehet. Most így elsőre az Adobe szoftverét telepítettem, viszont lehet, hogy kipróbálom majd a többi lehetőséget is.Illetve szívesen kipróbálnám a Swiftfox-ot is, de nem találtam Atom processzorhoz írt változatot, és nem tudom, hogy a meglévők közül melyikkel lehet érdemes próbálkozni.
Aztán a másik gondom az, hogy a párbeszédpanelek nagyon sok helyet foglalnak el (sok a térköz az egyes elemek között; ezen a kis képernyőn), de gondolom ezen sem igazán javítana a másik ablakkezelő.
Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amivel főleg gondom van jelenleg, az a böngészés. A Firefox 3 Windows alatt szélsebes; Ubuntuban viszont egészen kiábrándító élményt jelent számomra a használata. Kipróbáltam az Operát is, de az még lassabbnak tűnt, és az Epiphany is csak a Firefox-hoz hasonló teljesítményt nyújtott.
Aztán a Flash-ek kezelése is rendkívül lassúnak hat, de erről gondolom nem elsősorban a böngésző tehet. Most így elsőre az Adobe szoftverét telepítettem, viszont lehet, hogy kipróbálom majd a többi lehetőséget is.