Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
igen, ezt én értem, de ez csak nautilusban kapcsolja ki a kukát. elvileg ki is kapcsoltam már egyszer, bár lehet, hogy azt előző telepítésnél.
viszont ami zavaró, hogy más programban, például gThumb-ban ezek a beállítások nem élnek, sőt, a gThumb nem is tudja értelmzeni a shift+del kombinációt, és csak kukába töröl...szerk.: sőt, most nézem, hogy nálam csak olyan opció van az általad vázolt helyen, hogy "include a delete command that bypasses trash". tehát nem kötelező érvénnyel kerüli meg a szemetest, hanem lehetőséget ad rá (gondolom a shift+del opcióra gondolnak itt)
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest