- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Haladok, zsákutcában!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg beírva, első kérdése az, hogy használja-e a valami kernel buffert viodeo célra, először igen-t válaszottam, aztán csak a billentyűzetkiosztásra kérdezett rá, majd bezárult. Újraindulás után LOW-Graf mód, a monitorra meg azt írta, hogy ugyan érzékel eszközt, de nem tud hozzá használható konfigurációt. Low módban elindítottam, érdekes módon megmaradt a driver, és volt direct rendering, persze monitorral semmi... Ekkor visszaírtam az nv driveres sorokat xorg.conf-ba, majd megint a dpkg-s parancs, most a nem-et választottam, utána kérdések a billentyűzetről, és semmi más, nem módosított a xorg.conf-on.
---------------------------
Próbáltam ismét telepíteni a rendszert HD4670-es karival, most egy LcdTV van rákötve monitorként, a telepítés háttérképe illeszkedik a monitorhoz, de az ablakok 4x akkorák mint lenniük kellene, így nem tudok semmit csinálni. F4-es low módban telepítés dettó, semmi eltérés. XP és Vista is feltelepült tegnap normális felbontással.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)