Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
Protezis
üzenetére
Másik fórumon is írták, hogy a vmware nem akar dualbootot. Ott azt írják a qemu megcsinálja és gyorsan. De az mit nem tud? Nekem kellene hálózat, usb, vágólap meg sameless.
Na, még gondolkodom. Ti mit javasoltok? Mert azokra a progikra amik nem mennek fel wine alatt azokat úgy kellene futtatni. Nem? De eddig minden megy wine alatt. Mindjárt nézem az M$ excel demo verzióját, mert ahova megyek melózni ott azt használják. Remélem az is wine kompatibilis. a Google Sketchup símán felment és jól működik.
Skype alatt csak nekem nincs webkamera, vagy másnak sincs?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest