Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi. Közben feltettem a 8.10-et és megnézem majd,hogy itt mi lesz a reakció. Ha nem akarja az ígazat , ígérem meg mondom mit történik a te verzíódnál.
Kb. ezt tudja a progi: Link
Otthonra megfelelő "studio szerű" alap.
Lehet ,hogy találnék megfelelő linuxos verzíót csak,hogy én vagyok a 33 éves kezdő linuxos aki gondolta megpróbálja a hírhedt wine-al futtatni a régi kedvencét.
Viccet félretéve, tényleg most tettem fel kb. 30 perce a kecskét,de holnapra testreszabom és majd nézzelődők linuxos verzíó ügyben.Most engedélyeztem a zárt meghajtókat (ati vga),így kicsit ízgis,hogy mi lesz a restart útán. Múltkor nagyon bumburnyák volt a képernyőfelbontást illetően. 8.04-en símán ment minden,remélem itt is úgy lesz
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest