Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
8.04-es verzíóval próbálkozom ,lehet,hogy az a baj?
Amúgy a felbontást lejebb vettem 1024x768-ra és kikapcsoltam az efekteket ,kívéve a célzás ikont ill. víz efektet akkor már jó lesz a kép,csak épp nem élvezhető.
Érdekességképp : minden felbontás melett van olyan efekt amit nem bír megjeleníteni.Pl.: ha meghagyom a 2 bekapcsolt efektet és leveszem 800x600-ra ,ismét villog a kép.
Asszem elleszek a mostani beállításokal egy darabig.Köszönöm.Más: Gondoltam telepítem a Reason 2.5 zeneszerkesztőt ,fel is ment ,de índulás után be kell adni neki a 2 db cd-t csak mutatóba. Látja a meghajtó a lemez tartalmát mégsem fogadja el ill.olvas róla. Pedig ,csak ennyit kellene tennie ,hogy beolvassa a progi automatán kéri a következő lemezt, azt is felismeri és kész.
Wine configba bemegyek: meghajtók alatt , D: /media/cdrom0/ kiválasztom ,látja a lemez nevét ,seria számát , de valami nem stimmel. Mi lehet a gondja?
Bemásoltam a 2 db cd taralmát a Reason mappába az sem segített.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest