- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
8.04-es verzíóval próbálkozom ,lehet,hogy az a baj?
Amúgy a felbontást lejebb vettem 1024x768-ra és kikapcsoltam az efekteket ,kívéve a célzás ikont ill. víz efektet akkor már jó lesz a kép,csak épp nem élvezhető.
Érdekességképp : minden felbontás melett van olyan efekt amit nem bír megjeleníteni.Pl.: ha meghagyom a 2 bekapcsolt efektet és leveszem 800x600-ra ,ismét villog a kép.
Asszem elleszek a mostani beállításokal egy darabig.Köszönöm.Más: Gondoltam telepítem a Reason 2.5 zeneszerkesztőt ,fel is ment ,de índulás után be kell adni neki a 2 db cd-t csak mutatóba. Látja a meghajtó a lemez tartalmát mégsem fogadja el ill.olvas róla. Pedig ,csak ennyit kellene tennie ,hogy beolvassa a progi automatán kéri a következő lemezt, azt is felismeri és kész.
Wine configba bemegyek: meghajtók alatt , D: /media/cdrom0/ kiválasztom ,látja a lemez nevét ,seria számát , de valami nem stimmel. Mi lehet a gondja?
Bemásoltam a 2 db cd taralmát a Reason mappába az sem segített.
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- BestBuy topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron