Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
pc-user
üzenetére
DHCP szűrés? Van egy dhcp a beállítás a progiban, de csak akkor kell az, ha megosztod a netet másik hálókarira. S az nem szűrés, hanem dhcpserver3 ad ip-t a vendég gépnek. Persze akkor a dhcpserver3at is telepíteni kell, és konfigolni. Én azt kézzel állítottam és csak azt választom hogy a meglévő beállítások alapján szórjon.
Kérdezz, én már utánajártam a firestarternek, s kipróbáltam egy marék tűzfalat, de az én igényeimnek ez volt a legjobb. Érdemes egy csomót kipróbálni, azt újrainstallálni az egész ubit, mert nekem valamelyik szépen mindent letiltott. Szóval csak 1-et érdemes használni.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest