Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
(#12178) Xmodule
Eddig csak egyszer telepítettem. Bár igaz inkább fedorát használok. Azt fél évente, mikor jön új kiadás.
Igaz egyszer kellett egy reinstall, mert annyira elszúrtam, hogy az gyorsabb volt.
Amúgy a /home partícióm ugyan az Core 5 óta. Most jelent meg a 10. 
Ubuntunak ugye 1,5 év a támogatása. Addig használható. Utána már érdemes újabbat felrakni. Mondjuk sokan inkább pakolásszák fel mindig az új verziókat, a 3 éves lts helyett.
Egyik gépemen CentOs van, annak 7 év a támogatása. Van még 5 hátra a mostaniból, bár szerintem a gép hamarabb kipurcan.
(#12184) XmoduleLétezik. Be kell állítani. Link. Mostanában vagy 10* linkeltem már.

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaz egyszer kellett egy reinstall, mert annyira elszúrtam, hogy az gyorsabb volt.
Amúgy a /home partícióm ugyan az Core 5 óta. Most jelent meg a 10.