Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
On
Ez tévedés. Négy éves Windowsos multam van és bár idős vagyok, sem vírusból kifolyólag sem saját hibámból telepítés soha nem volt a gépem. (Persze elsőre kellett...) És most ez a Linuxnál kamatozik, mert semmi különösebb bajom nincs vele, sőt, az Ubuntura áttérve 16 napos használat után engem az XP-re vissza állítani semmivel nem lehetne. Természetesen olyan alap angol kifejezéseket megjegyeztem ami a netezéshez, telepítésekhez stb szükségem volt.És azt is elmondhatom, hogy amit a fórumokon sokan szóvá tesznek, hogy nem műxik Ubi 8.10-en, az nálam működik és sok esetben csak helyesen kellett configolni.
De a fentebb leírt problémámra gyógyírt nem találtam, pedig nagyon sokat gugliztam, mert nagyon nehezen viselem ha egyes segítőkész fórumokon beszólnak. Ezért szoktam inkább úgy olvasni fórumokat, hogy 1-1 topikot elejétől a végéig és szinte mindíg tartalmazza a nekem megfelelő választ.
Nagyon nem szeretnék új Scannert venni mert látom milyen drága és nem létszükséglet. Azért ha ritkán is jó lenne, legtöbbször a nettel nem rendelkező szomszédoknak is. Az a bosszantó, hogy a hp 3500, 3900, 4200 stb, stb,-támogatva vannak látom a hp.conf-ban és pont az enyém nem jött össze.
Off
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Hyundai, Kia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest